nhar

Leuke trouwambtenaar nodig? Of een Babs?

Wilt u trouwen op een locatie waar het huwelijk niet officieel voltrokken kan worden? Of wilt u een ceremonie op een tijdstip/dag welke niet mogelijk blijkt binnen uw gemeente, of wil je gemeentelijke kosten besparen, of je wilt geen stijve officiële ambtenaar maar gewoon een leuke trouwambtenaar?

Huur dan nu via ons een leuke ambtenaar van de burgerlijke stand in. Jullie zetten je handtekening op de officiële huwelijksakte (snelle handeling zonder ceremonieel op het gemeentehuis.).
Tip: kan vaak op maandagochtend gratis. Check de site van je eigen gemeente.

 

 

huwelijken in 2023

trouwboekjes geleverd in 2023

vDaarna komen wij in actie!

De ceremonie wordt daarna nog eens uitgevoerd door Mascha Bakker of Michel Rahn. Geenszins saai of tuttig voorgelezen maar een speech op jullie lijf geschreven met of zonder een cabareteske knipoog.

Wij zijn er voor iedereen.

Al vele malen trouwden onze acteurs (m/v, m/m, v/v) koppels* op bijzondere locaties en volgens hun eigen specifieke wensen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Jullie maken kennis met de Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand in een telefonisch persoonlijk gesprek. Met jullie bespreekt de acteur(m/v) wat jullie wensen zijn. Uiteraard maakt de desbetreffende acteur/actrice een maatwerkverhaal welke aansluit bij jullie ideeën van de perfecte huwelijksceremonie.
Wij maken zelfs een akte welke lijkt op de officiële akte* van een Gemeente. Uiteraard kunnen getuigen gewoon tekenen en lijkt alles heel normaal. (*=De officiele akte gaat net als bij een normaal huwelijk ook weer mee terug naar kantoor/ “archief”)
We kunnen zelfs een trouwboekje** leveren geheel gepersonaliseerd met daarin jullie namen.
(**=Het trouwboekje leveren we uitsluitend aan koppels die bij ons een “fake of een echt” huwelijk sluiten.
**=Let op: deze trouwboekjes zijn slechts ceremonieel dus niet rechtsgeldig!)

Op de dag zelf zal jouw Leuke ambtenaar, desgewenst gekleed in toga, verschijnen en jullie huwelijk bezegelen. Waardoor de ceremonie levensecht lijkt.

 *In verband met de privacy kunnen we helaas  weinig foto’s tonen van de bruidsparen die reeds met hulp van onze fake ambtenaren zijn getrouwd. Op de foto (zie foto’s onder) onder andere een huwelijksceremonie van het langste echtpaar ter wereld in opdracht van het Guiness Book of Record, Roy Donders en Patty brard getrouwd voor de Carnavalshit van 2017, en Stephan en Linda tijdens een officiële huwelijksplechtigheid.

Meer weten? Bel vrijblijvend telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail. Prijzen vanaf € 595,00. Vraag ons vrijblijvend om meer info!

Hoi Michel/Reinildis, 

Wij hebben het geheel als echt fantastisch ervaren en mede dankzij jou hebben we een superleuke plechtigheid gehad.  Hilarisch!

Wij zijn nu nog aan het nagenieten tijdens onze huwelijksreis in Blokzijl. 

Als we zondag weer thuiskomen sturen we je met plezier wat foto’s toe. 

Ik had je nog graag een extra knuffel gegeven en Jaap had je nog graag even gezoend……

Wordt vervolgd,  voor nu de mazzel en een vriendelijke groet vanuit Blokzijl. 

Marion en Jaap huwelijk 29-2-2024

De Coronaceremonie!

Wat een succes!!!!
Ook de manier waarop. Jij op een scheidsrechterstoel (zo’n leuk idee van jullie) en de gasten per gezin gelukkig aanwezig en op gepaste afstand.

Het trouwboekje wat uiteindelijk met veel ceremonieel door jouw werd gegeven is ook een hit en iedereen denkt dat we dus echt zijn getrouwd. Deze datum gaat ook bij ons de boeken in.

Jammer dat we niet na afloop hebben kunnen kletsen…… we gaan iig de foto’s aan je zenden. 

Edwin en Marchia

Lieve Mascha, Dank voor het sluiten van ons huwelijk. Het was een geweldige aftrap van onze dag. Iedereen zei dat het vlot, leuk en grappig was. En bovenal iedereen dacht dus dat het echt was hahahaha. Dank en tot ziens

Prem en Aishia

We hebben van je genoten. Vooral het feit dat onze kinderen mochten tekenen. Iedereen dacht dat er echt dispensatie was aangevraagd. Geweldig. Vijf sterren voor jou!*****

Sandra en Martijn

Beste Michel aka Hans,
Fijn dat jij zo persoonlijk ons “gay”huwelijk uit het verdomhoekje hebt gehaald. Het interactieve aspect en de humor en de traan waren prachtig. We love U 🙂

Jean Pierre en Hilgo

Het is alweer 2 weken huwelijksreis en 1 werkweek geleden, maar we wilden jullie op deze manier toch nog heel erg bedanken voor jullie inbreng om van onze trouwdag een onvergetelijke dag te maken! Het verhaal was top, de kledij van Michel ook (klompen, wie verzint dat, haha) en daarmee werd de ceremonie helemaal zoals we hadden gehoopt. Heel erg bedankt! Groeten

Linda en Stefan

Via deze weg wilde wij je nog even hartelijke danken voor de ceremonie!

We hebben echt heeeel veel leuke reacties gehad!

Is het mogelijk dat wij de speech ook digitaal ontvangen? We willen dit graag verwerken in het fotoboek.

En O ja, misschien handig om een echte trouwambtenaar te gaan worden… we hebben namelijk van meerdere mensen de vraag gekregen waar we je hadden gevonden en wat je nummer is, want als ze ooit gaan trouwen vonden ze jouw erg leuk.

Al met al hebben wij terug gekeken naar een super leuke dag, hele leuke ceremonie en daarna een mega vet feest! Onze dag was perfect mede dankzij jouw! 👍

 

Maria en Sjaak

Hallo Mascha en Michel,
wat een feest was het.
Een complete verrassing voor iedereen 🙂
De ceremonie tja… wat zullen we zeggen…
hilarisch, gevat, sarcastisch en net echt.
Deze zorgt nog steeds voor verwarrin, waar hebben wij die BABS toch vandaan gehaald.
Voor 200% geslaagd! Dank jullie wel!

Dirk en Christina

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...