nhar

inspiratie

maatwerk acteurs-typetjes nodig ?

Maatwerk typetjes en acteurs vind je bij ons!

Wij leveren graag acteurs en typetjes op maat voor elk gewenst evenement.

Van boeklancering tot product presentatie. Van een cowboy tot een brandweerman? Van Napoleon tot Einstein. We kunnen voor u alles op maat maken inclusief haarwerken, kostuums en alles wat daarbij hoort.

En bijna niets is onmogelijk. Dank zij ons team van naaisters, grimeurs, pruikenmakers en rekwisiteurs.

Voorbeelden zie inzet rechts: Voor uitgever Fontein-Tirion leverden wij een life size character. We maakten het kostuum en leverden de acteur die Kapitein onderbroek vertolkte. Het enige voorbeeld materiaal  wat we hadden waren de plaatjes uit het boek.

 

Boek Kapitein Onderbroek
Kapitein Onderbroek

Voorbeeld 2: Voor uitgever VBK media maakten wij de Fuck-It goeroe. Deze goeroe trad op tijdens de boekpresentatie en tijdens meerdere festivals. Ook hier was uitsluitend een boek aanwezig waaruit de inspiratie werd gehaald. 
De Fuck It goeroe heeft lezingen gegeven en het boek gepromoot door heel Nederland.

Boek Fuck It
De Fuck It Goeroe

Voorbeeld 3: Voor de gemeente Uithoorn ontwikkelden wij de Buurtman. De buurtman was een verbinder van diverse Uithoornse buurten en het gezicht tijdens Buurtendag en voor buurtgebonden projecten in buurten van de Gemeente Uithoorn. Wij ontwikkelden het kostuum, de figuur de Buurtman en zorgden voor de ontwikkeling van striptekeningen in samenwerking met onze grafische vormgever. 
De buurtman was dus in life size charachter aanwezig op evenementen.

De Buurtman
Strip Buurtman

Beursentertainment

Entree Ontvangst Acts

Onze Favoriete Karakters

Huwelijksvoltrekking

Hybride en Online

Videoproductie