nhar

Maatwerkacts – Maatwerkentertainment

kagami_biraki_ceremonyElk evenement is uniek. Elke gelegenheid vraagt dus om een andere invulling van het amusement.

Wij denken graag met u mee over uw specifieke ideeën. Als u dat wilt, kunnen wij een speciaal voor u gemaakte act of voorstelling leveren.

Wij leveren graag maatwerk bij het bedenken en plannen vooraf, maar ook tijdens uw evenement zelf denken we gevraagd – en soms ook ongevraagd – mee. Wij stellen uw gast centraal alsof hij of zij onze eigen gast is op ons eigen feest. Ook kunnen wij de communicatie met uw gast of potentiële klant vergemakkelijken – effectieve communicatie is onze specialiteit. Per slot van rekening wilt u zelf ook genieten en ontspannen tijdens uw evenement, terwijl de organisatie ervan in vertrouwde handen ligt.

Of het nu tijdens een intiem diner, een beurs of een megafestijn met duizenden bezoekers is, wij leveren humor en vermaak en zorgen voor een ontspannen sfeer.

Bel voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail .

 

 

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...