nhar

kagami_biraki_ceremonyElk evenement is uniek. Elke gelegenheid vraagt dus om een andere invulling van het amusement.

Wij denken graag met u mee over uw specifieke ideeën. Als u dat wilt, kunnen wij een speciaal voor u gemaakte act of voorstelling leveren.

Wij leveren graag maatwerk bij het bedenken en plannen vooraf, maar ook tijdens uw evenement zelf denken we gevraagd – en soms ook ongevraagd – mee. Wij stellen uw gast centraal alsof hij of zij onze eigen gast is op ons eigen feest. Ook kunnen wij de communicatie met uw gast of potentiële klant vergemakkelijken – effectieve communicatie is onze specialiteit. Per slot van rekening wilt u zelf ook genieten en ontspannen tijdens uw evenement, terwijl de organisatie ervan in vertrouwde handen ligt.

Of het nu tijdens een intiem diner, een beurs of een megafestijn met duizenden bezoekers is, wij leveren humor en vermaak en zorgen voor een ontspannen sfeer.

Bel voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail .

 

 

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...