nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Maatwerkacts – Maatwerkentertainment

kagami_biraki_ceremonyElk evenement is uniek. Elke gelegenheid vraagt dus om een andere invulling van het amusement.

Wij denken graag met u mee over uw specifieke ideeën. Als u dat wilt, kunnen wij een speciaal voor u gemaakte act of voorstelling leveren.

Wij leveren graag maatwerk bij het bedenken en plannen vooraf, maar ook tijdens uw evenement zelf denken we gevraagd – en soms ook ongevraagd – mee. Wij stellen uw gast centraal alsof hij of zij onze eigen gast is op ons eigen feest. Ook kunnen wij de communicatie met uw gast of potentiële klant vergemakkelijken – effectieve communicatie is onze specialiteit. Per slot van rekening wilt u zelf ook genieten en ontspannen tijdens uw evenement, terwijl de organisatie ervan in vertrouwde handen ligt.

Of het nu tijdens een intiem diner, een beurs of een megafestijn met duizenden bezoekers is, wij leveren humor en vermaak en zorgen voor een ontspannen sfeer.

Bel voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail .

 

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.