nhar

Maatwerkfilmpje Sinterklaas Koninklijke Auris Groep

Sint spreekt Medewerkers toe

Koninklijke Auris Groep wilde graag haar medewerkers op ludieke wijze laten toespreken in het kader van de introductie van het nieuwe online HR systeem.
Auris Groep helpt mensen die problemen hebben met horen, spreken of taal. 

Omdat het Sinterklaastijd was en ze op een positieve wijze aandacht wilden voor dit nieuwe systeem hebben ze onze Sinterklaas ingezet. Wij hebben het filmpje gemaakt vanuit onze Tiny TV Studio. De aanvulling met de Nederlandse Gebarentolk in het filmpje werd zeer gewaardeerd door de medewerkers en staf van het bedrijf. 

Ook een filmpje maken met (of zonder) doventolk?
Bel ons vrijblijvend voor een afspraak op telefoonnummer: 0297-521919

Screenshot Auris Filmpje

We hebben ontzettend veel positieve reacties ontvangen op het Sint- filmpje! Iedereen die het filmpje heeft gezien, is onwijs enthousiast. Ook de gebarentolk heeft voor veel positieve reacties gezorgd. Er is aandacht voor het project en men werd erg vrolijk van het filmpje. Dus win-win.”

Ellen van Beek

Communicatie, Koninklijke Auris Groep

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...