nhar

Mandy uit Almere krijgt mobiel verkeersplein van Agent Joss

NICKELODEON_LogoDe achtjarige Mandy uit Almere heeft de verkeersmuziekquiz van Nickelodeon gewonnen. Haar prijs: een eigen Verkeersplein.

Onze eigen Agent Joss van Uppelschoten kwam speciaal naar Almere om de prijs namens Nickelodeon, Shell en VVN uit te reiken.
Ook Wethouder Frits Huis is erg trots op zijn jonge stadsgenoot. Zo trots dat hij donderdag naar Sportpark Klein Brandt kwam om te kijken hoe Mandy en haar klasgenootjes van groep 6 van Rooms-katholieke basisschool Crescendo het doen op het mobiele verkeersplein. De jonge Almeerse kreeg uit handen van Agent Joss en de wethouder een Snorkonde om aan te geven dat zij de Baas in het verkeer is.

Educatief verkeersplein
Mandy’s prijs is onderdeel van een landelijk educatief verkeersplein. Shell en Veilig Verkeer Nederland ontwikkelden samen het mobiele verkeersplein voor kinderen uit groep 4, 5 en 6. Het is een overzichtelijk plein waarop scholieren kunnen rondrijden, lopen en fietsen. De bedoeling is om spelenderwijs vertrouwd te raken met het verkeer en de verkeersregels.

Om het plein extra onder de aandacht te brengen werd deze zomer een Nederlands hiphopnummer gemaakt over verkeer en veiligheid. Door mee te zingen met de muziek, leren kinderen de verkeersregels uit hun hoofd. Bij het nummer hoorde een quiz en de acht jarige Mandy won die quiz. Scholen kunnen gratis inschrijven op het Verkeersplein en het Verkeersplein naar hun school toe halen.

Improvisatieacteurs ontwikkelde in opdracht van Brandbase voor Shell en VVN Agent Joss. Ook maatwerk nodig?
Bel vrijblijvend naar Improvisatieacteurs.nl op nummer: 0297-521919

 

Verkeersplein in Almere

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...