nhar

Gratis medicatie voor Uithoornse inwoners

Gratis medicatie voor inwoners van Uithoorn bij mobiele doktersposten Zijdelwaard en Amstelplein.

Op zaterdag 4 mei 2019 maakten bezoekers kennis met de mobiele dokterspost en een uniek medicijn. Doktoren en health specialisten stelden vragen aan bezoekers van de beide Uithoornse winkelcentra. Vragen in de trand van: Wil je meer energie? Beter slapen? Wil je minder ziek zijn? Een hogere weerstand? Afname van stress? Betere Spijsvertering? Beter kunnen ontspannen? 

Daarna schreven zij de bezoekers, direct,  gratis medicatie voor. Er werden maar liefst 200 gratis doosjes medicatie voorgeschreven.
Mensen reageerden verbaasd en lacherig op de medicijnen maar snapten de boodschap. Wandelen is goed voor je.

Op de huisartsenpost kwamen meerdere mensen met fysieke en medische klachten af. Deze mensen werden uiteraard verwezen naar hun eigen huisarts. Bij sommige mensen was er verwarring over de kosten van zo’n bezoek. (Een bezoek aan de huisarts gaat niet ten koste van uw verplichte eigen risico! Lees hier meer.)

De mobiele dokterspost was een gezamenlijk initiatief van de Uithoornse Huisartsenpost, Nhar Entertainment VOF, AKU (Atletiek Klub Uithoorn) , Bas van de Goor Foundation en de Nationale Diabetes Challgenge.
Meer weten over deze actie of zelf gratis meedoen?

 

 

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...