nhar

Gratis medicatie voor inwoners van Uithoorn bij mobiele doktersposten Zijdelwaard en Amstelplein.

Op zaterdag 4 mei 2019 maakten bezoekers kennis met de mobiele dokterspost en een uniek medicijn. Doktoren en health specialisten stelden vragen aan bezoekers van de beide Uithoornse winkelcentra. Vragen in de trand van: Wil je meer energie? Beter slapen? Wil je minder ziek zijn? Een hogere weerstand? Afname van stress? Betere Spijsvertering? Beter kunnen ontspannen? 

Daarna schreven zij de bezoekers, direct,  gratis medicatie voor. Er werden maar liefst 200 gratis doosjes medicatie voorgeschreven.
Mensen reageerden verbaasd en lacherig op de medicijnen maar snapten de boodschap. Wandelen is goed voor je.

Op de huisartsenpost kwamen meerdere mensen met fysieke en medische klachten af. Deze mensen werden uiteraard verwezen naar hun eigen huisarts. Bij sommige mensen was er verwarring over de kosten van zo’n bezoek. (Een bezoek aan de huisarts gaat niet ten koste van uw verplichte eigen risico! Lees hier meer.)

De mobiele dokterspost was een gezamenlijk initiatief van de Uithoornse Huisartsenpost, Nhar Entertainment VOF, AKU (Atletiek Klub Uithoorn) , Bas van de Goor Foundation en de Nationale Diabetes Challgenge.
Meer weten over deze actie of zelf gratis meedoen?

 

 

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...