nhar

Momentje voor een complimentje

Momentje voor een complimentjeWAARDEER en je krijgt MEER! is ons motto.

En dat is niet voor niets … want niets maakt een mens (werknemer, collega, klant, toeleverancier, vrijwilliger etc) energieker, vrolijker, enthousiaster, gezonder, meer betrokken, loyaler én productiever dan een uniek en persoonlijk teken van waardering. En dat is precies waar wij voor zorgen. In alles wat wij doen.

Complimentje afgestemd op doelstelling en budget

Wij assisteren opdrachtgevers bij het optimaal vertalen, verpakken en overbrengen van waardering. Dat doen wij onder andere bij motivatietrajecten, (relatie) evenementen, kick-off’s, jubilea, congressen en teambuilding-activiteiten. Maar denk ook aan speciale huldigingen van helden.

Speciale momenten waarbij wederzijds respect, onderlinge waardering én positieve communicatie centraal staan. Uiteraard altijd perfect afgestemd op de doelstellingen van uw organisatie en binnen het afgesproken budget.
Duimpje omhoog met Complimentje op stokje

Momentje voor een Complimentje maakt deel uit van het ‘With Compliments!’ netwerk. Initiatiefnemers van o.a. de jaarlijkse Nationale Complimentendag en World Compliment Day (1 maart), coauteur van Het Groot Complimentenboek.

Wist je dat: Er zelfs snacks bestaan (in de vorm van een duimpje omhoog) met een complimentje op het stokje…..

Meer weten over ons programma en de mogelijkheden? Bel ons vandaag nog op telefoonnummer: 0297-521919 Of stuur direct een E-mail.

In het kader van ons 10 jarig bestaan hebben wij onlangs het ‘Momentje voor een Complimentje’ ingehuurd om onze medewerkers eens nadrukkelijk in het zonnetje te zetten. Ongelooflijk wat een energie straalt er van dit duo af. In één ochtend werden alle 12 afdelingen van onze organisatie bezocht. Bij elke afdeling werd opnieuw en met evenveel warmte en genegenheid een ander lied op maat gebracht. Zonder twijfel één van de ‘toppers’ van onze festiviteiten. Een absolute aanrader!

John Reimering

directie, Verzorgingshuis "De Die" Amsterdam

Wat heerlijk dat de complimentenmeiden bij ons over de vloer zijn geweest. Zo heerlijk en oprecht. De afdelingen spreken er nog over. Grote aanrader.

Graag tot een volgend evenement.

Marie José-Kas

Procurement Agent, Bayer

Super bedankt allemaal voor jullie inzet en enthousiasme tijdens de Amsta Kennisparade!

Mede dankzij jullie kunnen we terugkijken op een geslaagde week waarin de medewerkers van Amsta hebben genoten van de diversiteit aan workshops en activiteiten.

Dank voor de fijne samenwerking en wellicht weer tot een volgende keer.

 

Tessy Miltenburg

Producer, Pino Events|Congressen |Communicatie

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...