nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Jaap stelt mondkapjserecycledag in.

Eerste Nationale Actie Succes.

Uithoorn 26 juni 2021. Op deze dag stelde Jaap, de broer van AHondernemer Jos van den Berg, de Nationale Mondkapjesrecycle dag in.  

Improvisatieacteurs was gevraagd door de actieve Uithoornse Albert Heijn ondernemer om mee te denken om iets te doen in het kader van de afschaffing van de mondkapjesplicht in Nederland.

Wij bedachten dat het een leuk idee zou zijn als zijn fictieve broer Jaap in actie zou komen en een filmpje zou maken met een oproep om het mondkapje te komen recyclen. (zie video re.)

We koppelden het gelijk aan een weggeefactie van Oranjevlaggen. (Op 27 juni moest het Nederlands Elftal namelijk voetballen tegen Tjechië). 
De actie was een groot succes en honderden mondkapjes werden opgehaald/ingezameld. Deze mondkapjes zijn uiteindelijk niet in het milieu gekomen.

Ook een logistieke broer nodig met een leuk idee?
Bel ons vrijblijvend op nummer: 0297-521919

Of stuur ons direct een mail via het formulier

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.