nhar

Eerste Nationale Actie Succes.

Uithoorn 26 juni 2021. Op deze dag stelde Jaap, de broer van AHondernemer Jos van den Berg, de Nationale Mondkapjesrecycle dag in.  

Improvisatieacteurs was gevraagd door de actieve Uithoornse Albert Heijn ondernemer om mee te denken om iets te doen in het kader van de afschaffing van de mondkapjesplicht in Nederland.

Wij bedachten dat het een leuk idee zou zijn als zijn fictieve broer Jaap in actie zou komen en een filmpje zou maken met een oproep om het mondkapje te komen recyclen. (zie video re.)

We koppelden het gelijk aan een weggeefactie van Oranjevlaggen. (Op 27 juni moest het Nederlands Elftal namelijk voetballen tegen Tjechië). 
De actie was een groot succes en honderden mondkapjes werden opgehaald/ingezameld. Deze mondkapjes zijn uiteindelijk niet in het milieu gekomen.

Ook een logistieke broer nodig met een leuk idee?
Bel ons vrijblijvend op nummer: 0297-521919

Of stuur ons direct een mail via het formulier

Aanvraagformulier 2024

 

spamcontrole

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...