nhar

Jaap stelt mondkapjserecycledag in.

Eerste Nationale Actie Succes.

Uithoorn 26 juni 2021. Op deze dag stelde Jaap, de broer van AHondernemer Jos van den Berg, de Nationale Mondkapjesrecycle dag in.  

Improvisatieacteurs was gevraagd door de actieve Uithoornse Albert Heijn ondernemer om mee te denken om iets te doen in het kader van de afschaffing van de mondkapjesplicht in Nederland.

Wij bedachten dat het een leuk idee zou zijn als zijn fictieve broer Jaap in actie zou komen en een filmpje zou maken met een oproep om het mondkapje te komen recyclen. (zie video re.)

We koppelden het gelijk aan een weggeefactie van Oranjevlaggen. (Op 27 juni moest het Nederlands Elftal namelijk voetballen tegen Tjechië). 
De actie was een groot succes en honderden mondkapjes werden opgehaald/ingezameld. Deze mondkapjes zijn uiteindelijk niet in het milieu gekomen.

Ook een logistieke broer nodig met een leuk idee?
Bel ons vrijblijvend op nummer: 0297-521919

Of stuur ons direct een mail via het formulier

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...