nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Rembrandt met Nachtwacht in Zonnehuis

schuttersstuk tijdelijk te zien.

Amstelveen 16 september 2020.De Nachtwacht is tijdelijk te zien in het Zonnehuis in Amstelveen.
Het Rijksmuseum en sponsor Phillips brengen een levensgrote replica van de Nachtwacht naar het Zonnehuis Amstelveen. Het Meesterwerk van schilder Rembrandt van Rijn is daar één week te zien voor cliënten en bewoners van het Zonnehuis.

Improvisatieacteurs werd door het Zonnehuis Amstelveen gevraagd om Rembrandt van Rijn gestalte te geven, en uitleg te geven bij en over het schilderij. De acteur leeft en leest zich in en samen met de vrijwilligers van Phillips werd het voor bewoners een gedenkwaardige middag.

Nachtwacht on Tour door Nederland

Uitjes naar culturele instellingen zoals het Rijksmuseum zijn in deze periode van Corona voor veel ouderen niet mogelijk. Daarom bedacht het Rijksmuseum samen met haar partners deze tour. Meer weten over Rembrandts Nachtwacht? Klik hier.

Ook Rembrandt van Rijn inzetten op een evenement? Boek dan nu!
Bel 0297-521919.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.