nhar

schuttersstuk tijdelijk te zien.

Amstelveen 16 september 2020.De Nachtwacht is tijdelijk te zien in het Zonnehuis in Amstelveen.
Het Rijksmuseum en sponsor Phillips brengen een levensgrote replica van de Nachtwacht naar het Zonnehuis Amstelveen. Het Meesterwerk van schilder Rembrandt van Rijn is daar één week te zien voor cliënten en bewoners van het Zonnehuis.

Improvisatieacteurs werd door het Zonnehuis Amstelveen gevraagd om Rembrandt van Rijn gestalte te geven, en uitleg te geven bij en over het schilderij. De acteur leeft en leest zich in en samen met de vrijwilligers van Phillips werd het voor bewoners een gedenkwaardige middag.

Nachtwacht on Tour door Nederland

Uitjes naar culturele instellingen zoals het Rijksmuseum zijn in deze periode van Corona voor veel ouderen niet mogelijk. Daarom bedacht het Rijksmuseum samen met haar partners deze tour. Meer weten over Rembrandts Nachtwacht? Klik hier.

Ook Rembrandt van Rijn inzetten op een evenement? Boek dan nu!
Bel 0297-521919.

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...