nhar

Nationale-Actie-Giro-5125Op 15 september 2017 was onze lakei Jaap in actie tijdens de Actiedag voor het Rode Kruis in museum Beeld en Geluid te Hilversum.
Doel van de actie om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis ten bate van Sint Maarten en de andere bovenwindse eilanden die getroffen zijn door orkaan Irma. Onze lakei ontving van 06.00 uur ‘smorgens alle gasten die langs kwamen bij Instituut Beeld en Geluid.

Tijdens de Actiedag werd er maarliefst: 14 miljoen euro opgehaald. Dit geld wordt 100% besteed aan de eerste noodhulp voor Sint Maarten en niet per sé aan wederopbouw.

©Foto inzet: RodeKruis

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...