nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Nederland Helpt Sint Maarten wij helpen ook ! En u ?

Nationale-Actie-Giro-5125Op 15 september 2017 was onze lakei Jaap in actie tijdens de Actiedag voor het Rode Kruis in museum Beeld en Geluid te Hilversum.
Doel van de actie om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis ten bate van Sint Maarten en de andere bovenwindse eilanden die getroffen zijn door orkaan Irma. Onze lakei ontving van 06.00 uur ‘smorgens alle gasten die langs kwamen bij Instituut Beeld en Geluid.

Tijdens de Actiedag werd er maarliefst: 14 miljoen euro opgehaald. Dit geld wordt 100% besteed aan de eerste noodhulp voor Sint Maarten en niet per sé aan wederopbouw.

©Foto inzet: RodeKruis

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.