nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Netwerkact – Openingsact

ballonnenactsmallNetwerkact met ballonnen.

Onze netwerkact met ballonnen (zie ook filmpje hieronder) creëert een tastbaar ‘netwerk’ met het publiek als deelnemer. Een ideale act om uw evenement op bijzondere en ongewone wijze mee te beginnen of af te sluiten!

Twee acteurs gaan in een 25 minuten durende act uw thema behandelen. Van uitgaan van eigen kracht tot de kracht van communicatie binnen een organisatie. Door middel van een gezamenlijke theateroefening wordt visueel helder gemaakt dat samenwerken en het op elkaar afstellen niet altijd eenvoudig is. Hierna volgt een hands-on workshopgedeelte waarbij alle deelnemers een ballonnenhoed leren vouwen. Dit leidt to een verrassende ontknoping…

Voorwaarden:
Het publiek dient in theateropstelling te zitten.
Vanaf een groep >100 personen ook nodig: een goede geluidsinstallatie met headsets of reversmicrofoons.

Klik hier voor onze netwerkact met bolletjes wol! 

Bel voor meer informatie of boekingen met Nhar Entertainment op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.