nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Netwolact een spectaculaire openingact

netwolactDe Netwolact

Deze netwerkact met bolletjes wol creëert een tastbaar ‘netwerk’ met het publiek als deelnemer. Een ideale act om uw evenement op bijzondere en ongewone wijze mee te beginnen of af te sluiten! Eén of twee acteurs gaan in een 20 minuten durende act uw thema op maat behandelen. Van uitgaan van eigen kracht tot de kracht van communicatie binnen een organisatie.

Door middel van een gezamenlijke theateroefening wordt visueel helder gemaakt dat samenwerken en het op elkaar afstellen niet altijd eenvoudig is. Vervolgens zult u verbaasd zijn hoe iedereen na afloop van deze act met elkaar is verbonden. Uiteraard is het verhaal wat de acteurs gebruiken toegesneden op uw organisatie en maatwerk.

Voorwaarden:
Het publiek dient in theateropstelling te zitten.
Vanaf een groep van >100 personen ook nodig een goede geluidsinstallatie en headset microfoons.

De wol is verkrijgbaar in de kleuren van bijvoorbeeld uw huisstijl.

Klik hier voor de openingsact met ballonnen. 

Bel voor meer informatie en of boekingen: 0297-521919.

Netwolact - openingsact

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.