nhar

Nieuwjaarsontbijt jubilerend Graafschap College

Leraren verrast tijdens nieuwjaarsontbijt.

Op 8 januari 2018 verzorgden wij, tijdens het nieuwjaarsontbijt, voor alle leerkrachten en ondersteuners van het Graafschap College, een optreden met heel veel acteurs in opdracht van Jaap Pieterse.

In 2018 bestaat het Graafschap College 25 jaar en dat wordt gevierd gedurende het gehele jaar. Om de traditionele aftrap van het jaar op bijzondere wijze te ondersteunen werden meerdere acteurs ingezet om de gasten op bijzondere wijze te verrassen.

Alle acteurs hadden hun specifieke taak. Zo stonden bij de entree oud leerlingen van de school die de school maar niet los konden laten, was er een onderwijsinspecteur van de overheid die iedereen feliciteerde, werden handen gelezen door prof. Drabb en was de nieuwe muziekdocent Henk in actie om iedereen te verrassen met een lied. Corrie en Carlo uit Rotterdam gingen met de massage attributen en de trilplaat aan de slag.  Verder was ook het personeel van de schouwburg aangevuld met twee uiterst vreemde obers en was er een nieuw hoofd van de catering.

Ook sprankelend entertainment nodig in 2018?
Bel ons vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...