nhar

NVVH afdeling Uithoorn jubileert

De (NVVH) Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen uit Uithoorn bestaat 55 jaar.

Op 8 mei 2019 werden maar liefst 100 vrouwen van de NVVH afdeling Uithoorn getrakteerd door de feestcommissie op een feestje in de Studio’s in Aalsmeer. Bij de firma EETZE werden de vrouwen opgevangen door Ad Interim voorzitter van de NVVH Reinildis DuivenééDeWitt. Voorzitter DuivenééDeWitt hield een maatwerkspeech over heden en verleden van de huisvrouwenvereniging. Ook kondigde zij de burgemeester Heiliegers en wethouder Zijlstra van Uithoorn aan.

Burgemeester Heiliegers vertelde dat wie jarig is trakteert maar ook cadeautjes mag ontvangen.
Het vrouwennetwerk Uithoorn zoals de NVVH afdeling Uithoorn tegenwoordig heet ontving van de burgervader in Aalsmeer een cheque ter waarde van €500 euro. De middag kreeg daardoor een bijzonder karakter. Reinildis zorgde verder voor het vermaak aan de tafels bij de dames.

©Foto’s: Willem Kleinendorst

Ook entertainment nodig tijdens een jubileum of een open dag? Bel 0297-521919 voor meer informatie of stuur ons direct een E-mail.

Aanvraagformulier 2024

 

spamcontrole

Reinildis DuivenééDeWitt
Burgemeester Heiliegers reikt Cheque uit
Reinildis spreekt met de Dames

Op 8 mei j.l. vierde de NVVH-Uithoorn haar 55-jarig jubileum met een feestelijk samenzijn.

De organisatie koos voor de acteur Michel Rahn om het geheel te entertainen.
Hij kwam die morgen prachtig verkleed, inclusief met mooie pruik, als vrouw in de rol van landelijke voorzitter van de NVVH.
Iedereen werd door Michel bij binnenkomst hartelijk welkom geheten. Dit zorgde bij de dames voor de nodige hilariteit. De stemming zat er gelijk goed in!

Gedurende het feest praatte Michel alle officiële onderdelen, zoals speech van de “werkelijke” voorzitter, bezoek van de burgemeester en wethouder en een leuke act van het bestuur op humoristische manier aan elkaar.
Ook maakte hij met de gasten aan tafel gezellige praatjes. Dit vonden de dames erg leuk. Belangrijk was dat Michel zich goed had voorbereid en zich in de geschiedenis van de NVVH had verdiept. Hierdoor kwam zijn rol als landelijke voorzitter geloofwaardig over.
Er waren zelfs dames die niet helemaal door hadden dat achter dit personage een man schuil ging.

Door de muziek die Michel tegen het einde van het feest liet horen kwamen zelfs de voetjes van de vloer en werd er spontaan een polonaise ingezet!

Al met al kijken we terug op een zeer geslaagd feest, mede dank zij het professionele optreden.

mevrouw Van Lent

Jubileumcommissie 55 jaar NVVH Uithoorn, NVVH Uithoorn

reinildis spreekt de dames toe.
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...