nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

O parade Genk 2015

Oparade parade Genk ©CNDe O-parade is een twee uur durend visueel spektakel dat ieder jaar tienduizenden bezoekers naar Genk lokt.

Met meer dan 40 nationale en internationale groepen, geweldige straattheater acts en prachtige mobiele creaties is dit kleurrijk schouwspel hét hoogtepunt van de 1 mei viering.

Dit jaar kwamen de groepen uit alle windhoeken. velen van hen waren voor het eerst te bewonderen in België en toonden met trots hun nieuwste creaties.

De O-parade is een ontdekkingstocht met schitterende kostuums en verrassende acts voor jong en oud. In opdracht van Sempertex Europe en Manifold Clowns en Events mocht één van de acteurs van Improvisatieacteurs aansluiten bij dit geweldige spektakel en één van de draken (Dragon Ride) besturen gemaakt van louter Ballonnen.(zie foto’s)

Zelf ook een spectaculaire act inzetten op uw parade? Bel 0297-521919 voor meer informatie.

 

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.