nhar

O parade Genk 2015

Oparade parade Genk ©CNDe O-parade is een twee uur durend visueel spektakel dat ieder jaar tienduizenden bezoekers naar Genk lokt.

Met meer dan 40 nationale en internationale groepen, geweldige straattheater acts en prachtige mobiele creaties is dit kleurrijk schouwspel hét hoogtepunt van de 1 mei viering.

Dit jaar kwamen de groepen uit alle windhoeken. velen van hen waren voor het eerst te bewonderen in België en toonden met trots hun nieuwste creaties.

De O-parade is een ontdekkingstocht met schitterende kostuums en verrassende acts voor jong en oud. In opdracht van Sempertex Europe en Manifold Clowns en Events mocht één van de acteurs van Improvisatieacteurs aansluiten bij dit geweldige spektakel en één van de draken (Dragon Ride) besturen gemaakt van louter Ballonnen.(zie foto’s)

Zelf ook een spectaculaire act inzetten op uw parade? Bel 0297-521919 voor meer informatie.

 

 

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...