nhar

“Onze” Gaby ging in opdracht van Onze Kapel en KPN onderweg met de kleinste bioscoop ter wereld. Een bijzondere Promotietour.

Gewapend met één stoel, piepkleine cola, een mini-bakje popcorn én de nieuwe gloednieuwe Samsung Galaxy S8 met infinity display ging Gaby door Amsterdam om de nieuwe Samsung te promoten.

Voor deze promotiecampagne zocht onze opdrachtgever een portier die op leuke wijze de gasten kon benaderen en uiteraard ook op de film kon worden vast gelegd.

Zelf ook een typetje nodig voor de promotie van je evenement of goederen? Bel ons op nummer: 0297-521919.

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...