nhar

tuukje_ah1Tuukje Gibossie opent Albert Heijn Ko van der Linden.

Na jarenlang één van de kleinste supermarkten van Nederland te hebben is het dan eindelijk zover. Ko van der Linden uit Amstelveen heeft een nieuwe supermarkt. Bij de receptie in de nieuwe winkel werd de hulp ingeroepen van Improvisatieacteurs.

Ambassadeursvrouw Tuukje Gibossie werd ingezet als gastvrouw en host van de avond. Zij opende samen met Ingrid en Ko de nieuwe Albert Heijn aan de Amsterdamseweg in Amstelveen.

Zorgboerderij Amsteltuin

Een droom voor een nieuwe en grote winkel ging voor Ko en Ingrid in vervulling en de reacties waren louter lovend. Ko en Ingrid wilden geen bloemen of geld ontvangen en vroegen de mensen een donatie te doen voor Zorgboederij de Amsteltuin. Onze Tuukje zorgde ervoor dat de gasten zich welkom voelden in de nieuwe winkel en praatte op haar manier de avond aan elkaar.

Ook aanvullend en chique entertainment nodig? Bel 0297-521919 en wij helpen u graag op weg.

 

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...