nhar

Opening Albert Heijn Ko van der Linden Amstelveen

tuukje_ah1Tuukje Gibossie opent Albert Heijn Ko van der Linden.

Na jarenlang één van de kleinste supermarkten van Nederland te hebben is het dan eindelijk zover. Ko van der Linden uit Amstelveen heeft een nieuwe supermarkt. Bij de receptie in de nieuwe winkel werd de hulp ingeroepen van Improvisatieacteurs.

Ambassadeursvrouw Tuukje Gibossie werd ingezet als gastvrouw en host van de avond. Zij opende samen met Ingrid en Ko de nieuwe Albert Heijn aan de Amsterdamseweg in Amstelveen.

Zorgboerderij Amsteltuin

Een droom voor een nieuwe en grote winkel ging voor Ko en Ingrid in vervulling en de reacties waren louter lovend. Ko en Ingrid wilden geen bloemen of geld ontvangen en vroegen de mensen een donatie te doen voor Zorgboederij de Amsteltuin. Onze Tuukje zorgde ervoor dat de gasten zich welkom voelden in de nieuwe winkel en praatte op haar manier de avond aan elkaar.

Ook aanvullend en chique entertainment nodig? Bel 0297-521919 en wij helpen u graag op weg.

 

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...