nhar

Opening Equitherapiecentrum De Kraaghoeve in Terneuzen

Feestelijke opening van Equitherapiecentrum in Terneuzen

Jaap en Joep lieten zetten hun beste beentje voor op 16 september. In opdracht van Bureau RechtDoorZee ontvingen zij de bezoekers en cliënten van equitherapiecentrum de Kraaghoeve tijdens de feestelijke openingsdag.

Of de acteurs wellicht iets met het thema paarden en berijders konden? Dat was geen probleem!  Jaap toverde zichzelf om tot steigerend Fries paard en begeleide de verbaasde burgemeester Lonink van Terneuzen  tijdens de openingshandeling.
Directeur Jan van Blarikom  en de ontwikkelaar van equitherapie Christinne Muller werden daarbij door het Friese paard en de burgemeester onderscheiden met een ‘de beste’-award.

Ook Joep liet zich niet onbetuigd en zorgde voor spannende momenten bij de Voltige demonstratie. (zie video onder)

Equitherapie is een behandeling met gebruik van paarden. Een therapie met paarden roept meer zelfbeheersing, zelfcontrole en zelfwaardering op. De therapie wordt vooral ingezet bij cliënten met schizofrenie en andere psychotische stoornissen. En het is volgens Van Blarikom succesvol: ‘We merken dat mensen veranderen, weer meer energie krijgen en om zich heen kijken.’(Zeeuwse Gronden)

Er kwamen vele honderden bezoekers af op de opening van de Kraaghoeve. Met prachtige demonstraties en heerlijke happen en dranken.

Meer weten over Jaap en Joep of zelf een open dag organiseren met entertainment? Bel ons op nummer: 0297-521919.

©Foto’s: Jean Paul van Kranenburg

Beste Jaap en Joep,

Nogmaals hartelijk dank voor jullie super toffe optreden afgelopen zaterdag.
Alle foto’s staan op onze facebook pagina sinds vandaag.

Dikke knuffel

Met vriendelijke groeten,

Kim Heijboer
Communicatie

Kim Heijboer

communicatiemedewerker, Zeeuwse Gronden

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...