nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Opening Maintenace Value Park Terneuzen

Op 21 juni 2019 werd het Maintenance Value Park officieel in gebruik genomen.

Als warming up en opmaat naar de open dag (22 juni 2019) en de officiële opening hebben Ted en Ed een filmpje gemaakt in opdracht van Recht Door Zee uit Terneuzen voor de officiële ingebruikname van het park. Onderstaand filmpje werd opgenomen op het Maintenance Value Park (MVP) en getoond aan de genodigden tijdens de opening.

Alle bedrijven van het MVP werden bezocht en korte filmpjes van alle bedrijven opgenomen, waardoor iedereen een beeld kreeg wie wat doet.

Heb je zelf ook een leuke invulling nodig voor je open dag of een filmpje met een aankondiging? Bel ons dan vrijblijvend om te brainstormen. Ons telefoonnummer: 0297-521919

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.