nhar

Opening Waterlijn in Uithoorn op 30 mei 2015

waterlijn

Uithoorn: Op donderdag 28 mei komt Commissaris van de Koning Johan Remkes de Waterlijn officieel openen, 
vrijdag 29 en zaterdag 30 mei 2015 wordt de nieuwe boulevard door middel van een publieksevenement aangeboden aan de bewoners van Uithoorn.

Metamorfose
Het dorpscentrum van Uithoorn heeft een metamorfose ondergaan door de aanleg van de nieuwe Waterlijn en de jacht- en passantenhaven Aeme-Stelle. Naast de herinrichting van dit belangrijke deel in het centrum wordt later dit jaar ook het Cultuurcluster Confucius gerealiseerd. De nieuwe boulevard is een gezamelijk project van de Gemeente Uithoorn, Van Wijnen Bouw en Hart aan de Amstel. Improvisatieacteurs.nl is gevraagd om een aantal activiteiten te verzorgen tijdens deze openingsfeesten.

poster_waterlijn
DJ op het water.

Op vrijdag 29 mei is er een DJ op het water en zijn er fonteinen en demonstratie’s van het Flyboardteam.

Zeemeermin en Duikboot
Op zaterdag 30 mei komt Selky de Zeemeermin naar Uithoorn, zijn er nautische workshops, kun je Kapitein Kosto en zijn duikboot bezoeken, kun je avonturen beleven op een piratenschip, rennen op het water in de waterballen, poffertjes eten van de poffertjesboot en genieten van reusachtige theatrale zwanen. (locatie activiteiten: Stationstraat, Wilhelminakade en het Marktplein)

Naast deze activiteiten hebben de winkeliers en de horeca rondom de waterlijn tal van activiteiten gepland. De lokale media zal daar uitgebreid aandacht besteden.

 

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...