nhar

Partou maakt kennis met de Dames tijdens show van Chantal Janzen

In oktober 2024 vonden de grootste Pyjama Party’s van Nederland plaats in Ziggo Dome Amsterdam. Chantal Janzen ontving maar liefst 25.000 bezoekers gehuld in hun meest creatieve slaap- en chilloutfits: van onesies tot glitter pyjama’s.

Voor een speciale uitkoop van Partou (Partou biedt op 700 plekken in Nederland dagopvang (0-4jarigen) aan en buitenschoolse opvang (4-13 jarigen).) weden de Dames ingevlogen door TouchCreative.

Partou maakt kennis met de Dames

De Dames zorgden ervoor dat de medewerkers van Partou werden verwelkomd bij de entree en daarna de juiste richting op werden gestuurd in de Ziggo Dome. Ook zorgden zij voor een vrolijke noot en waren zij de wegwijzers voor deze avondshow.

Meer weten of ook de Dames uitnodigen voor een feest?
Bel dan nu 0297-521919

Aanvraagformulier 2024

 

spamcontrole

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...