nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Getrouwd! Patty Brard en Roy Donders

Patty Brard en Roy Donders getrouwd door Michel RahnDit jaar konden bezoekers van de Huishoudbeurs voor het eerst kennis maken met het trouwpaviljoen Just Marry.

Op het Trouwpaviljoen kon je bruidsjurken, trendy trouwpakken, make-up, bloemen, huwelijksreizen, schilderijen en ringen vinden. Daarnaast vonden dagelijks meerdere bruidsmodeshows plaats op het hoofdpodium in hal 2.
In opdracht van de Pro Image Group en de Huishoudbeurs werden wij gevraagd om een acteur te leveren als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand. Deze acteur zorgde ervoor dat “toekomstige” bruidsparen het paviljoen op werden gelokt. Onze acteur Michel Rahn stond als Huwelijksambtenaar bij de ingang en voltrok dagelijks vele huwelijken voor één dag.
Honderden mensen hebben tijdens het negen daags durende evenement elkaar het ja woord gegeven.

Ook bekende Nederlanders Patty Brard en Roy Donders (stylist van het zuiden) zeiden ja tegen elkaar voor de duur van het Carnaval en acteur Michel Rahn voltrok ook dit verstandshuwelijk. © Foto: Peter Smulders.

Hieronder zie je een impressie van de Huishoudbeurs.

Ook Entertainment nodig? Bel: 0297-521919

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.