nhar

Getrouwd! Patty Brard en Roy Donders

Patty Brard en Roy Donders getrouwd door Michel RahnDit jaar konden bezoekers van de Huishoudbeurs voor het eerst kennis maken met het trouwpaviljoen Just Marry.

Op het Trouwpaviljoen kon je bruidsjurken, trendy trouwpakken, make-up, bloemen, huwelijksreizen, schilderijen en ringen vinden. Daarnaast vonden dagelijks meerdere bruidsmodeshows plaats op het hoofdpodium in hal 2.
In opdracht van de Pro Image Group en de Huishoudbeurs werden wij gevraagd om een acteur te leveren als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand. Deze acteur zorgde ervoor dat “toekomstige” bruidsparen het paviljoen op werden gelokt. Onze acteur Michel Rahn stond als Huwelijksambtenaar bij de ingang en voltrok dagelijks vele huwelijken voor één dag.
Honderden mensen hebben tijdens het negen daags durende evenement elkaar het ja woord gegeven.

Ook bekende Nederlanders Patty Brard en Roy Donders (stylist van het zuiden) zeiden ja tegen elkaar voor de duur van het Carnaval en acteur Michel Rahn voltrok ook dit verstandshuwelijk. © Foto: Peter Smulders.

Hieronder zie je een impressie van de Huishoudbeurs.

Ook Entertainment nodig? Bel: 0297-521919

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...