nhar

 90 jarig Autobedrijf viert Feest in Louwman Museum

 

In opdracht van Rocket Fuel Events leverden wij tijdens de jubileumviering voor een groot autobedrijf entertainment in steil van het Peaky Blinders feest. De zalen waren aangekleed in steil van Peaky Blinders en ook het publiek had zich gehouden aan de dresscode.

Onze Engelse Bobbies ontvingen de gasten en verzorgden zij reuring op diverse locaties en zorgden voor aan en afkondigingen van sprekers en zanger Martijn Fischer. Verder was Aunt Polly er om met de gasten te kijken in de toekomst aan de hand van Theeblaadjes. 

Meer weten of ook één of meerdere acteurs inzetten tijdens uw, feest, open dag, klantendag? Bel 0297-521919 of stuur relatief eenvoudig een E-mail.

Aunt Polly geflankeerd door de Bobbies
Engelse Bobbies met Martijn Fischer
Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...