nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Peaky Blinders feest voor jubilerend autobedrijf.

 90 jarig Autobedrijf viert Feest in Louwman Museum

 

In opdracht van Rocket Fuel Events leverden wij tijdens de jubileumviering voor een groot autobedrijf entertainment in steil van het Peaky Blinders feest. De zalen waren aangekleed in steil van Peaky Blinders en ook het publiek had zich gehouden aan de dresscode.

Onze Engelse Bobbies ontvingen de gasten en verzorgden zij reuring op diverse locaties en zorgden voor aan en afkondigingen van sprekers en zanger Martijn Fischer. Verder was Aunt Polly er om met de gasten te kijken in de toekomst aan de hand van Theeblaadjes. 

Meer weten of ook één of meerdere acteurs inzetten tijdens uw, feest, open dag, klantendag? Bel 0297-521919 of stuur relatief eenvoudig een E-mail.

Aunt Polly geflankeerd door de Bobbies
Engelse Bobbies met Martijn Fischer

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.