nhar

Philips werkt met Improvisatieacteurs.nl op Huishoudbeurs

Philips_perfectCare_hhbeurs2013
Tijdens de Huishoudbeurs 2013 demonstreerden 2 acteurs (1 acteur per dag) van Improvisatieacteurs.nl de Philips Perfect Care (een innovatief stoom strijkijzer). De acteurs benaderden de bezoekers interactief met de PerfectCare.

De acteurs, gingen gekleed in Delftsblauwe outfit, spoorden de beursbezoekers aan om mee te doen en de consument zelf te laten ervaren hoe veilig en goed de PerfectCare werkt. Om de boodschap van PerfectCare kracht bij te zetten, hielden de acteurs de PerfectCare o.a. tegen een ballon aan. (zie foto onder) Deze ballonnen knapten niet, omdat de strijkzool niet gloeiend heet wordt.

perfectCare_michelOok acteurs inhuren op uw beursstand? Bel Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

 

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...