nhar

Philips_perfectCare_hhbeurs2013
Tijdens de Huishoudbeurs 2013 demonstreerden 2 acteurs (1 acteur per dag) van Improvisatieacteurs.nl de Philips Perfect Care (een innovatief stoom strijkijzer). De acteurs benaderden de bezoekers interactief met de PerfectCare.

De acteurs, gingen gekleed in Delftsblauwe outfit, spoorden de beursbezoekers aan om mee te doen en de consument zelf te laten ervaren hoe veilig en goed de PerfectCare werkt. Om de boodschap van PerfectCare kracht bij te zetten, hielden de acteurs de PerfectCare o.a. tegen een ballon aan. (zie foto onder) Deze ballonnen knapten niet, omdat de strijkzool niet gloeiend heet wordt.

perfectCare_michelOok acteurs inhuren op uw beursstand? Bel Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

 

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...