nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Philips werkt met Improvisatieacteurs.nl op Huishoudbeurs

Philips_perfectCare_hhbeurs2013
Tijdens de Huishoudbeurs 2013 demonstreerden 2 acteurs (1 acteur per dag) van Improvisatieacteurs.nl de Philips Perfect Care (een innovatief stoom strijkijzer). De acteurs benaderden de bezoekers interactief met de PerfectCare.

De acteurs, gingen gekleed in Delftsblauwe outfit, spoorden de beursbezoekers aan om mee te doen en de consument zelf te laten ervaren hoe veilig en goed de PerfectCare werkt. Om de boodschap van PerfectCare kracht bij te zetten, hielden de acteurs de PerfectCare o.a. tegen een ballon aan. (zie foto onder) Deze ballonnen knapten niet, omdat de strijkzool niet gloeiend heet wordt.

perfectCare_michelOok acteurs inhuren op uw beursstand? Bel Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.