nhar

Een hockey-outfit, een step, een hippe schooltas of een leren voetbal…
Als allergrootste wensvervuller is voor Sinterklaas en zijn Pieten geen wens te gek.
Improvisatieacteurs helpt daar graag een handje bij.

Jaarlijks organiseert Make-A-Wish Nederland in samenwerking met de Wibra de sympathieke actie “Actie Strooigoed!”.
Hierbij worden scholen, bedrijven, serviceclubs en diverse andere partijen gevraagd om zakjes kruidnoten te (ver)kopen voor € 1,50 per stuk, waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan de wenskinderen van Make-A-Wish Nederland.
Help Make A Wish Nederland mee om de eigen kracht van de kinderen weer aan te wakkeren. Want de herinnering aan een allerliefste wens, gaat een leven lang mee!

Onze (acteurs) Pieten zijn op vrijdag 20 november 2015 belangenloos op pad om in Eindhoven de allelaatste pepernoten aan de man/vrouw te brengen en daarmee de actie strooigoed met een heel positief resultaat af te sluiten.

Dit jaar (2015)zijn alle pepernoten al uitverkocht!
Help je volgend jaar ook mee? Aanmelden voor Actie Strooigoed 2016 kan via: actiemanagement@makeawishnederland.org

TWIJFEL NIET EN DOE MEE MET DE ACTIE STROOIGOED 2016!

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...