nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Humorvolle Presentatrice Tuukje Gibossie

tuukje_ah3Presenteren met humor is niet voor elke presentator of presentatrice weg gelegd. Gelukkig hebben wij Tuukje Gibossie.

Tuukje Gibossie neemt u alle zorg uit handen. Of het nu gaat om dagvoorzitterschap of een presentatie met inhoud die moet worden gebracht met humor? Kies dan voor ambassadeursvrouw Tuukje Gibossie. Tuukje staat haar mannetje tussen de mannenbolwerken en weet zich te binden aan iedereen die maar wil luisteren. Beschaafd en buitengewoon gastvrij ingesteld is zij.

Tuukje bleek afgelopen jaar in staat om 1800 deelnemers aan het Gezond en Zeker congres aan het werk te zetten met een Kazoo muziekinstrument. (zie video)
Maar ook een openingsact of als aftrap voor uw congres is zij prima in te zetten.

Meer weten over de mogelijkheden en inzet van Tuukje Gibossie of een mogelijke openingsact? Bel ons op telefoonnummer: 0297-521919

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.