nhar

Humorvolle Presentatrice Tuukje Gibossie

tuukje_ah3Presenteren met humor is niet voor elke presentator of presentatrice weg gelegd. Gelukkig hebben wij Tuukje Gibossie.

Tuukje Gibossie neemt u alle zorg uit handen. Of het nu gaat om dagvoorzitterschap of een presentatie met inhoud die moet worden gebracht met humor? Kies dan voor ambassadeursvrouw Tuukje Gibossie. Tuukje staat haar mannetje tussen de mannenbolwerken en weet zich te binden aan iedereen die maar wil luisteren. Beschaafd en buitengewoon gastvrij ingesteld is zij.

Tuukje bleek afgelopen jaar in staat om 1800 deelnemers aan het Gezond en Zeker congres aan het werk te zetten met een Kazoo muziekinstrument. (zie video)
Maar ook een openingsact of als aftrap voor uw congres is zij prima in te zetten.

Meer weten over de mogelijkheden en inzet van Tuukje Gibossie of een mogelijke openingsact? Bel ons op telefoonnummer: 0297-521919

 

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...