nhar

Delftsblauwe hostesses op op uw evenement?

U kent ze misschien al? Reinildis DuijvenééDeWitt, Annabel van Klaveren tot Schoonevoort, Tuukje Gibossi en Maribel Insinger de Beaufort.  Deze ambassadeurs vrouwen vliegen regelmatig naar Nederland vanuit hun ambassadewoning ergens op de wereld. Ze laten zich graag inhuren als gastvrouw, presentatrice, hostess of zorgen van de begeleiding van hele groepen.

Ze kunnen dus uitstekend uw gasten ontvangen op vliegveld Schiphol. Elke gast weet dan meteen waar ze moeten zijn.
Uiteraard kunnen ze sprekers aan/af kondigen of uw producten op de beurs presenteren.

Wegens de nauwe band met ons kikkerland hebben De Dames zich in een prachtige Delftsblauwe outfit gehesen en zijn zij graag geziene gasten op ons nationale vliegveld en als vertegenwoordigers van ons land ook op internationale beurzen.
De Dames spreken vloeiend Engels, Duits (een aantal Dames Spaans en Italiaans) en met gebaren en Google Translate maken zij zich verstaanbaar in alle talen van de wereld.

De Dames bezitten niet alleen Delfts Blauwe outfits maar hebben ook een Burberry een prachtige Laura Ashley en  Cocktailoutfits tot hun beschikking. Bijna niets is onmogelijk.

Boek dus nu de leukste hostessen van Nederland. Bel voor meer informatie of exclusieve boekingen van De Dames met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer:0297-521919. Of stuur hier direct een E-mail.

Gastvrouwen - Hostesses De Dames Delfts Blauw
Hostesses Delfts Blauw