nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Cor aanwezig bij de Propedeuse uitreiking HR.

Propedeuses tijdens Drive Thru.

Rotterdam 1 juli 2021. De geslaagde kandidaten van de Hoge School Rotterdam konden dit jaar via een ‘drive-thru’ op het parkeerterrein van de school in Rotterdam hun papier ophalen. Presentatrice Cor den Draaijer zorgde in opdracht van de Hoge School van Rotterdam voor het entertainment en de presentatie.

Ondanks de versoepelde coronamaatregelen kregen ze toch nog een persoonlijke uitreiking. De drive thru was namelijk op voorhand al georganiseerd. De kandidaten werden door Cor via een videoboodschap persoonlijk uitgenodigd om naar de drive thru te komen in Glitter and Glamour stijl.

Ook een diploma drive-thru organiseren en presentator nodig? Dat kunnen we ook voor u! Op gepaste afstand. Meer weten? Bel ons nu direct op telefoonnummer: 0297-521919

© Fotografie: Hans Tak 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.