nhar

opening-rabokantoor-aalsmeerOp 2 december 2016 opende de nieuwe locatie van De Rabobank Aalsmeer.

Maribel Insinger was met al haar charmes aanwezig om van het evenement een succes te maken.

Zo werd de openingshandeling door Maribel begeleid en was zij de gehele dag aanwezig als steun en toeverlaat van de medewerkers van de bank. Ook verzorgden wij de Oranje loper en de afzetpaaltjes met blauwe koorden. Voorts werden honderden ballonnen met helium aan het plafond bevestigd van de nieuwe Rabobank en bezoekers en klanten van de vernieuwde Rabobank waren meer dan welkom om een ballon te komen pakken met behulp van Maribel. maribelle-insingerZo gingen er vele prijzen de deur uit waaronder uitjes naar de Efteling, bioscoopbonnen en nog veel meer. Iedereen had in ieder geval altijd prijs.

Het nieuwe kantoor werd ook nog onverwacht bezocht door de goedheiligman en zijn pieten. De Sint wilde zijn chocolademunten deponeren op zijn eigen rekening.

Ook entertainment inzetten bij uw opening van uw evenement? Wij denken graag met u mee. Bel ons nu op telefoonnummer: 0297-521919.

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...