nhar

Rabobank Aalsmeer geopend

opening-rabokantoor-aalsmeerOp 2 december 2016 opende de nieuwe locatie van De Rabobank Aalsmeer.

Maribel Insinger was met al haar charmes aanwezig om van het evenement een succes te maken.

Zo werd de openingshandeling door Maribel begeleid en was zij de gehele dag aanwezig als steun en toeverlaat van de medewerkers van de bank. Ook verzorgden wij de Oranje loper en de afzetpaaltjes met blauwe koorden. Voorts werden honderden ballonnen met helium aan het plafond bevestigd van de nieuwe Rabobank en bezoekers en klanten van de vernieuwde Rabobank waren meer dan welkom om een ballon te komen pakken met behulp van Maribel. maribelle-insingerZo gingen er vele prijzen de deur uit waaronder uitjes naar de Efteling, bioscoopbonnen en nog veel meer. Iedereen had in ieder geval altijd prijs.

Het nieuwe kantoor werd ook nog onverwacht bezocht door de goedheiligman en zijn pieten. De Sint wilde zijn chocolademunten deponeren op zijn eigen rekening.

Ook entertainment inzetten bij uw opening van uw evenement? Wij denken graag met u mee. Bel ons nu op telefoonnummer: 0297-521919.

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...