nhar

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland

Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar praatte. Met zijn vakkundige performance leverde hij misschien wel de belangrijkste bijdrage aan de feestbeleving bij de schrijvers van Amstelland.

Zijn professionaliteit bleek al direct bij de voorbespreking van het programma. Hij wilde de ins en outs van de opzet weten en wat er van hem verwacht werd. Kort, bondig, to the point. Daarna zat het programma hem in zijn bloed.

Dat bleek wel op de avond zelf. Michel speelde met groot gemak in op onvoorziene acties van de aanwezigen, telkens tot hilariteit van diezelfde gasten. Met Reinildis DuivenééDewitt zette hij een innemend personage neer, liep tussen de gasten als hij niet op het podium hoefde te zijn en maakte praatjes en stelde vragen. Maar hij hield de regie en blééf de baas over het programma.

De organisatie van het boekenbal kon zich ontzorgd bezighouden met wat er achter de coulissen nog gedaan moest worden terwijl Reinildis DuivenééDewitt de gasten entertainde.

De avond werd een groot succes.
Volgend jaar wéér!

Ben Voorend

Coördinator BSPU, Boek en Schrijfplatform Uithoorn

Reinildis DuivenééDeWitt op Uithoorns Boekenbal
Maliebaanfestival geopend

Maliebaanfestival geopend

Opening Maliebaan Festival  Op zaterdag 15 september vond in Utrecht het Maliebaanfestival plaats, een evenement dat de aftrap markeerde van de Mobiliteitsweek in het kader van een groene leefomgeving. Het festival werd gepresenteerd door Michel, in opdracht van...