nhar

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland

Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar praatte. Met zijn vakkundige performance leverde hij misschien wel de belangrijkste bijdrage aan de feestbeleving bij de schrijvers van Amstelland.

Zijn professionaliteit bleek al direct bij de voorbespreking van het programma. Hij wilde de ins en outs van de opzet weten en wat er van hem verwacht werd. Kort, bondig, to the point. Daarna zat het programma hem in zijn bloed.

Dat bleek wel op de avond zelf. Michel speelde met groot gemak in op onvoorziene acties van de aanwezigen, telkens tot hilariteit van diezelfde gasten. Met Reinildis DuivenééDewitt zette hij een innemend personage neer, liep tussen de gasten als hij niet op het podium hoefde te zijn en maakte praatjes en stelde vragen. Maar hij hield de regie en blééf de baas over het programma.

De organisatie van het boekenbal kon zich ontzorgd bezighouden met wat er achter de coulissen nog gedaan moest worden terwijl Reinildis DuivenééDewitt de gasten entertainde.

De avond werd een groot succes.
Volgend jaar wéér!

Ben Voorend

Coördinator BSPU, Boek en Schrijfplatform Uithoorn

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...