nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

referentie Diertrainerscongres

Vrijdag 27 september 2019 heeft het 1e Dierentrainers Congres plaatsgevonden in het idyllische Brabantse stadje Megen. Het thema was: de zin en onzin over het trainen van dieren.

Zo’n kleine 100-tal Dierentrainers vanuit allerlei expertises kwamen samen om te luisteren naar een 8-tal interessante sprekers en om te netwerken.

 

Het Congres is een groot succes geworden mede door de inbreng van het bedrijf ‘Improvisatieacteurs’ en wel specifiek door Michel Rahn. Op zeer professionele en ludieke wijze werden de deelnemers welkom geheten en de sprekers geïntroduceerd. Vele malen heb ik dan ook gehoord dat zijn aanwezigheid zeer gewaardeerd werd. Met zijn scherpe blik en betrokkenheid bij het programma is hij de hele dag een onmisbare schakel geweest tussen het publiek, de sprekers en de organisatie.

 

Wat een geweldige vakman!

Michel heeft een stevige bijdrage geleverd aan het congres en wij hebben hem alweer geboekt voor het volgende congres op 25 september 2020!

Toinny Lukken

directeur , Dierentrainersacademie

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.