nhar

referentie Diertrainerscongres

Vrijdag 27 september 2019 heeft het 1e Dierentrainers Congres plaatsgevonden in het idyllische Brabantse stadje Megen. Het thema was: de zin en onzin over het trainen van dieren.

Zo’n kleine 100-tal Dierentrainers vanuit allerlei expertises kwamen samen om te luisteren naar een 8-tal interessante sprekers en om te netwerken.

 

Het Congres is een groot succes geworden mede door de inbreng van het bedrijf ‘Improvisatieacteurs’ en wel specifiek door Michel Rahn. Op zeer professionele en ludieke wijze werden de deelnemers welkom geheten en de sprekers geïntroduceerd. Vele malen heb ik dan ook gehoord dat zijn aanwezigheid zeer gewaardeerd werd. Met zijn scherpe blik en betrokkenheid bij het programma is hij de hele dag een onmisbare schakel geweest tussen het publiek, de sprekers en de organisatie.

 

Wat een geweldige vakman!

Michel heeft een stevige bijdrage geleverd aan het congres en wij hebben hem alweer geboekt voor het volgende congres op 25 september 2020!

Toinny Lukken

directeur , Dierentrainersacademie

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...