nhar

Vrijdag 27 september 2019 heeft het 1e Dierentrainers Congres plaatsgevonden in het idyllische Brabantse stadje Megen. Het thema was: de zin en onzin over het trainen van dieren.

Zo’n kleine 100-tal Dierentrainers vanuit allerlei expertises kwamen samen om te luisteren naar een 8-tal interessante sprekers en om te netwerken.

 

Het Congres is een groot succes geworden mede door de inbreng van het bedrijf ‘Improvisatieacteurs’ en wel specifiek door Michel Rahn. Op zeer professionele en ludieke wijze werden de deelnemers welkom geheten en de sprekers geïntroduceerd. Vele malen heb ik dan ook gehoord dat zijn aanwezigheid zeer gewaardeerd werd. Met zijn scherpe blik en betrokkenheid bij het programma is hij de hele dag een onmisbare schakel geweest tussen het publiek, de sprekers en de organisatie.

 

Wat een geweldige vakman!

Michel heeft een stevige bijdrage geleverd aan het congres en wij hebben hem alweer geboekt voor het volgende congres op 25 september 2020!

Toinny Lukken

directeur , Dierentrainersacademie

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...