nhar

Referentie ICW&O

Met een aantal medewerkers organiseerde ik een bijeenkomst, eentje waarvan we vooraf wisten dat veel aandacht zou vragen van de medewerkers en de stof soms wat taai zou zijn. Vanwege de corona-maatregelen was het niet mogelijk om de bijeenkomst op locatie te organiseren, dus dit zou nog meer vragen van de medewerkers. Om deze reden besloten we dat we er een beetje ‘luchtigheid’ in wilde brengen. Ik ken Mascha en Michel al heel lang en dacht gelijk aan hen! Maar… de bijeenkomst was al over 8 dagen!

Het contact was snel gelegd en toen er ruimte bleek in de agenda’s kon ik heel snel en fijn met hen schakelen. Na het idee van een startschot en een pauzemoment te hebben toegelicht, gingen Mascha en Gaby aan de slag. Ik heb hen voorzien van input aangaande het onderwerp en dit hebben ze perfect in een op maat gemaakte sketch gegoten! Wat was dat leuk om mee te maken, door de ervaring die zij hebben binnen zo veel verschillende bedrijven en met zo veel verschillende soorten mensen, werd de context direct goed begrepen en dit meegenomen in onze wensen.

Hoewel de uitvoering ook wat uitdagingen met zich meebracht door de gestelde corona-maatregelen, is ook hier heel goed mee om gegaan en konden door middel van een videoverbinding alle collega’s meegenieten. De reacties waren positief, de bijeenkomst was mede hier door geslaagd!

Leonie

Voorzitter, ICW&O

OverGemeente
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...