nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Referentie NVVH Uithoorn

Op 8 mei j.l. vierde de NVVH-Uithoorn haar 55-jarig jubileum met een feestelijk samenzijn.

De organisatie koos voor de acteur Michel Rahn om het geheel te entertainen.
Hij kwam die morgen prachtig verkleed, inclusief met mooie pruik, als vrouw in de rol van landelijke voorzitter van de NVVH.
Iedereen werd door Michel bij binnenkomst hartelijk welkom geheten. Dit zorgde bij de dames voor de nodige hilariteit.
De stemming zat er gelijk goed in!

Gedurende het feest praatte Michel alle officiële onderdelen, zoals speech van de “werkelijke” voorzitter, bezoek van de burgemeester en wethouder en een leuke act van het bestuur op humoristische manier aan elkaar.

Ook maakte hij met de gasten aan tafel gezellige praatjes. Dit vonden de dames erg leuk. Belangrijk was dat Michel zich goed had voorbereid en zich in de geschiedenis van de NVVH had verdiept. Hierdoor kwam zijn rol als landelijke voorzitter geloofwaardig over.
Er waren zelfs dames die niet helemaal door hadden dat achter dit personage een man schuil ging. Door de muziek die Michel tegen het einde van het feest liet horen kwamen zelfs de voetjes van de vloer en werd er spontaan een polonaise ingezet!
Al met al kijken we terug op een zeer geslaagd feest, mede dank zij het professionele optreden.

mevrouw Erna van Lent

organisatiecomité NVVH 55 jaar, NVVH afdeling Uithoorn

NVVH logo

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.