nhar

Referentie NVVH Uithoorn

Op 8 mei j.l. vierde de NVVH-Uithoorn haar 55-jarig jubileum met een feestelijk samenzijn.

De organisatie koos voor de acteur Michel Rahn om het geheel te entertainen.
Hij kwam die morgen prachtig verkleed, inclusief met mooie pruik, als vrouw in de rol van landelijke voorzitter van de NVVH.
Iedereen werd door Michel bij binnenkomst hartelijk welkom geheten. Dit zorgde bij de dames voor de nodige hilariteit.
De stemming zat er gelijk goed in!

Gedurende het feest praatte Michel alle officiële onderdelen, zoals speech van de “werkelijke” voorzitter, bezoek van de burgemeester en wethouder en een leuke act van het bestuur op humoristische manier aan elkaar.

Ook maakte hij met de gasten aan tafel gezellige praatjes. Dit vonden de dames erg leuk. Belangrijk was dat Michel zich goed had voorbereid en zich in de geschiedenis van de NVVH had verdiept. Hierdoor kwam zijn rol als landelijke voorzitter geloofwaardig over.
Er waren zelfs dames die niet helemaal door hadden dat achter dit personage een man schuil ging. Door de muziek die Michel tegen het einde van het feest liet horen kwamen zelfs de voetjes van de vloer en werd er spontaan een polonaise ingezet!
Al met al kijken we terug op een zeer geslaagd feest, mede dank zij het professionele optreden.

mevrouw Erna van Lent

organisatiecomité NVVH 55 jaar, NVVH afdeling Uithoorn

NVVH logo
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...