nhar

Referentie naar aanleiding van optreden als musketier

logo 1 op 1Hallo Michel,

Ik wil je graag nogmaals bedanken voor een geweldig optreden vanmorgen.
Mijn klant erg blij met het optreden, KPN erg blij en ik al helemaal.

Het was me een genoegen je te hebben leren kennen en ik hoop dat we meer van jouw kwaliteiten gebruik mogen maken.

De officiële foto’s volgen snel. De kiekjes stuur ik je straks.

Maak er nog een mooi dag van en tot horens!

Nol
www.1op1.nl

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...