nhar

Michel heeft bij Stichting Studeren & Werken Op Maat op Prinsjesdag 2019 een leuke, humorvolle en tevens leerzame workshop etiquette verzorgd voor ons team van 22 personen als lakei van het Koninklijk Huis in een fraai kostuum.

De vermakelijke workshop bevatte leuke vragen en bijbehorende attributen en was goed voorbereid inclusief subtiele (aangegeven) hints.

Hij kwam zo overtuigend over dat enkele teamleden werkelijk dachten dat hij voor het vorstenhuis werkte!

In dezelfde en zeer toepasselijke outfit ontving hij vervolgens nog geruime tijd onze gasten voor een borrel en dit deed hij met zoveel egards dat het een ware aanvulling was op de middag! Het personeel van het chique Hotel Des Indes tegenover onze kantoorruimte kwam zelfs zijn kaartje vragen. Zo’n ontvangst zou bij hen ook niet misstaan.

Wij hebben maar vast een optie genomen voor Prinsjesdag volgend jaar. De middag met het team kan dan door een ander typetje worden ingevuld want Michel is zeer veelzijdig. Een hele goede keuze!

Elzeline Rosso-Speets

Chef de Bureau, Stichting Studeren en Werken op Maat

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...