nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Referentie SSWOM

Michel heeft bij Stichting Studeren & Werken Op Maat op Prinsjesdag 2019 een leuke, humorvolle en tevens leerzame workshop etiquette verzorgd voor ons team van 22 personen als lakei van het Koninklijk Huis in een fraai kostuum.

De vermakelijke workshop bevatte leuke vragen en bijbehorende attributen en was goed voorbereid inclusief subtiele (aangegeven) hints.

Hij kwam zo overtuigend over dat enkele teamleden werkelijk dachten dat hij voor het vorstenhuis werkte!

In dezelfde en zeer toepasselijke outfit ontving hij vervolgens nog geruime tijd onze gasten voor een borrel en dit deed hij met zoveel egards dat het een ware aanvulling was op de middag! Het personeel van het chique Hotel Des Indes tegenover onze kantoorruimte kwam zelfs zijn kaartje vragen. Zo’n ontvangst zou bij hen ook niet misstaan.

Wij hebben maar vast een optie genomen voor Prinsjesdag volgend jaar. De middag met het team kan dan door een ander typetje worden ingevuld want Michel is zeer veelzijdig. Een hele goede keuze!

Elzeline Rosso-Speets

Chef de Bureau, Stichting Studeren en Werken op Maat

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.