nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Referentie VNG Beurs Veldhoven

GEOTAX_logoWe willen jullie bedanken voor de zeer geslaagde act op 22 maart op de VNG te Veldhoven! Het weer speelde ook een grote rol in het plaatje, we hadden een grote roze limousine gehuurd en deze stond voor de deur. Daarnaast het bruidspaar (jullie acteurs) die de gasten op een geweldige manier verwelkomden en trouwkaarten uitdeelden en zo probeerden de mensen te prikkelen om naar onze stand te komen. We hebben zulke leuke reacties gehad van (prospect) gemeenten en zelfs van de concurrentie! WOZ en BAG waren een fantastisch bruidspaar en volgens hun zeggen; geweldig dat ze door de koppelcoach bijeen zijn gebracht. Er zijn veel foto’s gemaakt, binnenkort zulllen we een aantal zenden. Met vriendelijke groet,

Jacqueline Jonkman Secretariaat GeoTax.nl

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.