nhar

Al jaren nemen wij namens Your Assistant de telefoon aan voor NHAR Entertainment. We zijn bekend met bijna al hun Improvisatieacteurs. Of het nou Sinterklaas, de Kerstman of een Trouwambtenaar betreft, we weten altijd de juiste persoon te vinden. De gesprekken die wij voor hen binnen krijgen zijn ook altijd gezellig!

Nog niet alle Your Assisants hadden al kennis gemaakt met Mascha of Michel. Tot de Foute Bingo voor de Roparun Team Willemstad! We hadden het genoegen dat deze avond onder de bezielende leiding van Mascha plaats vond. Mascha in de rol van Tuukje Gibossie, ambassadevrouw wel te verstaan. Wat is zij een leuk voorbeeld waar NHAR Entertainment voor staat. Mijn lachspieren zijn deze avond goed getraind! Enige verwarring over het aantal rijtjes en dan in het bijzonder wélke rijtjes voor een prijs zouden kunnen zorgen werden vakkundig  door haar recht gezet. De cijfers werden met elan uitgesproken, serieus maar met een vrolijke noot. Dubbele bingo’s werden opgelost met een duel tussen de twee gelukkigen. Ballonnen opblazen en een knoop er in leggen, een zin uit een liedje al zingend afmaken, spelen op een blokfluit en een heus pleidooi voor een mooie prijs heb ik voorbij horen komen. Doeltreffend maar vooral heel origineel opgelost. Foute bingo’s werden uiteraard afgestraft met het zingen van een liedje, maar Tuukje zorgde er eigenlijk altijd wel voor dat de hele zaal meezong.

Tuukje heeft ervoor gezorgd dat deze bingo avond een doorslaand succes was! Ik ben er van overtuigd dat Tuukje symbool staat voor alle acteurs die via NHAR Entertainment kunnen worden ingehuurd. Ook in onze telefoongesprekken horen wij het steeds terug: “Sinterklaas was weer zo leuk dit jaar, we willen hem gelijk voor volgend jaar vastleggen”. Dit zegt eigenlijk al genoeg. Alle acteurs van NHAR Entertainment hebben een passie voor hun beroep en ze geven met verve invulling aan de rollen die zij spelen. Mocht u dus nog op zoek zijn naar een vrolijke aanvulling voor uw evenement, dan kunnen wij hen met klem aanbevelen. Wie weet, krijgen wij elkaar dan nog eens aan de telefoon!

Namens het hele team van Your Assistant en de Roparun Team Willemstad: Tuukje bedankt!

Carola Wagenmakers

Your Assistant

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...