nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Reinildis DuivenééDeWitt bezoekt jubilerende BVU

Jubileum Bridge Vereniging Uithoorn.
65 jaren jong.

Op zondag 25 februari toog Reinildis in haar functie van Ambassadrice van de Internationale Bridge Bond naar Vinkeveen om de bridgers een hart onder de riem te steken. Want met hun 65 jarig jubileum moet er toch een officiële afgevaardigde komen om te speechen en mensen in het zonnetje te zetten.

Jubileumprogramma

Reinildis ontving iedereen persoonlijk, in club Roekz, en mensen kregen van haar een toespraak op maat.
Uiteraard werd er deze middag gebridged en werden er mensen:  zoals mevrouw Marja Calis (al 25 jaar lid van BVU), en mevrouw An Pronk en haar man Bert (red. 60 jaar getrouwd) gehuldigd door Reinildis met hulp van de voorzitter van de BVU.
Ook mensen in het zonnetje zetten of een lintje laten uitreiken? Wij hebben de juiste acteur of actrice in ons bestand zitten.
Bel om vrijblijvend te overleggen. Ons telefoonnummer: 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

Beste Michel en Reinildis,
Alle lof voor de onverwoestbare indruk en je kennis over Bridge 😉
We hebben heerlijk gelachen
Tot de volgende keer.

Anneke

jubileumcommissie, Bridge Vereniging Uithoorn

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.