nhar

Jubileum Bridge Vereniging Uithoorn.
65 jaren jong.

Op zondag 25 februari toog Reinildis in haar functie van Ambassadrice van de Internationale Bridge Bond naar Vinkeveen om de bridgers een hart onder de riem te steken. Want met hun 65 jarig jubileum moet er toch een officiële afgevaardigde komen om te speechen en mensen in het zonnetje te zetten.

Jubileumprogramma

Reinildis ontving iedereen persoonlijk, in club Roekz, en mensen kregen van haar een toespraak op maat.
Uiteraard werd er deze middag gebridged en werden er mensen:  zoals mevrouw Marja Calis (al 25 jaar lid van BVU), en mevrouw An Pronk en haar man Bert (red. 60 jaar getrouwd) gehuldigd door Reinildis met hulp van de voorzitter van de BVU.
Ook mensen in het zonnetje zetten of een lintje laten uitreiken? Wij hebben de juiste acteur of actrice in ons bestand zitten.
Bel om vrijblijvend te overleggen. Ons telefoonnummer: 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

Beste Michel en Reinildis,
Alle lof voor de onverwoestbare indruk en je kennis over Bridge 😉
We hebben heerlijk gelachen
Tot de volgende keer.

Anneke

jubileumcommissie, Bridge Vereniging Uithoorn

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...