nhar

Reinildis Presenteert eerste Boekenbal

Uithoorn: 16092023
Reinildis DuivenééDeWitt presenteert het eerste Uithoornse Boekenbal.
Een heus boekenbal voor Uithoornse schrijvers, dichters en aanstormend talent.

Tijdens deze bruisende avond konden schrijvers elkaar en mensen uit het boekenvak ontmoeten. Onder het genot van een drankje konden ze kennismaken, netwerken en ervaringen uitwisselen. Reinildis DuivenééDeWitt presenteerde de avond en kondigde de diverse onderdelen aan en assisteerde de burgemeester met de uitreiking van de de eerste Amstel Life Boek Award aan winnaar Jetty Dijkema voor haar zin: “Alles wat je wilt, ligt voorbij de angst” . De bezoekers konden verder luisteren naar de rustige zangstem van Judith Beuse en de prachtige voordrachten van dichters.

Het was niet vreemd dat Reinildis DuivenééDeWitt in Uithoorn aanwezig was aangezien zij een lange en goede band heeft met het pittoreske plaatsje.
Buiten ambassadeursvrouw is zij zelf schrijver, dichter en auteur en is haar boek een bestseller. Dat boek bracht ze natuurlijk ook onder de aandacht.

De avond werd muzikaal begeleid door een dj Jordy en zo konden de aanwezigen dansend de avond afsluiten. Het bleef nog lang onrustig. 

Meer weten of ook acteurs inzetten?
Bel dan nu Improvisatieacteurs op telefoonnummer: 0297-521919

Boek bij Bruna

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland

Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar praatte. Met zijn vakkundige performance leverde hij misschien wel de belangrijkste bijdrage aan de feestbeleving bij de schrijvers van Amstelland.

Zijn professionaliteit bleek al direct bij de voorbespreking van het programma. Hij wilde de ins en outs van de opzet weten en wat er van hem verwacht werd. Kort, bondig, to the point. Daarna zat het programma hem in zijn bloed.

Dat bleek wel op de avond zelf. Michel speelde met groot gemak in op onvoorziene acties van de aanwezigen, telkens tot hilariteit van diezelfde gasten. Met Reinildis DuivenééDewitt zette hij een innemend personage neer, liep tussen de gasten als hij niet op het podium hoefde te zijn en maakte praatjes en stelde vragen. Maar hij hield de regie en blééf de baas over het programma.

De organisatie van het boekenbal kon zich ontzorgd bezighouden met wat er achter de coulissen nog gedaan moest worden terwijl Reinildis DuivenééDewitt de gasten entertainde.

De avond werd een groot succes.
Volgend jaar wéér!

Ben Voorend

Coordinator BSPU, BSPU

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...