nhar

Reinildis Presenteert de diplomauitreiking

Eén van de Dames, Reinildis DuivenééDeWit, was ingevlogen voor een speciale diplomauitreiking op Schiphol. Maar liefst 20 studenten van het Laurentiuscollege ontvingen namelijk op deze dag hun MBO diploma. 

Reinildis DuivenééDeWitt presenteerde de diplomauitreiking en gaf de dames en één heer nog tips mee voor als ze later groot zouden worden. Verder konden de studenten direct intern solliciteren naar een baan in de branche. Ook waren een aantal potentiele werkgevers aanwezig om mogelijke kandidaten te scouten. 
Uiteindelijk werd er natuurlijk geproost op het behaalde resultaat.
Ook namens Improvisatieacteurs gefeliciteerd voor deze 20 topstudenten!

Meer weten of ook één van de Dames inzetten tijdens je congres of diplomering?
Bel Improvisatieacteurs op telefoonnummer: 0297-521919

geslaagden en ouders en vrienden Laurentius College Schiphol

Het was een eer om jou als gast te hebben gehad. Mede daardoor was het een prachtige afsluiting voor onze studenten. Dank Michel!

Laura van Dijk

Dir. Laurentius College & Laurentius Jobs, Laurentiuscollege

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...