nhar

Wie zoet is krijgt Stekkers 2019.

Sinterklaas is weer in het land en als CSO van CoolBlue nam hij ook dit jaar weer een filmpje op samen met CEO Pieter Zwart.
In dit filmpje zegt  Sinterklaas tegen Pieter dat hij nog een punt heeft. Sinterklaas is niet blij dat er overal zonnepanelen van CoolBlue op de daken liggen. Zijn bezorgschema komt daardoor overhoop te liggen.

Sint is er niet blij mee maar als het goed is voor het milieu….. dan moeten we ze maar weggeven aan goede doelen.

Meer weten over de actie?
Wie gun jij een Coolblue-zonnedak? Nomineer je favoriete sportclub, kinderboerderij of scouting vóór 25 november 2019 voor 17:00. Voor niets gaat de zon op, dus met een creatieve inzending heb je meteen een streepje voor.

HELAAS IS DE ACTIE AFGELOPEN. 

Meer weten of zelf ook Sinterklaas inzetten voor een filmpje?
Bel ons dan vandaag nog op : 0297-521919

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...