nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Sinterklaas weer in het land

Wie zoet is krijgt Stekkers 2019.

Sinterklaas is weer in het land en als CSO van CoolBlue nam hij ook dit jaar weer een filmpje op samen met CEO Pieter Zwart.
In dit filmpje zegt  Sinterklaas tegen Pieter dat hij nog een punt heeft. Sinterklaas is niet blij dat er overal zonnepanelen van CoolBlue op de daken liggen. Zijn bezorgschema komt daardoor overhoop te liggen.

Sint is er niet blij mee maar als het goed is voor het milieu….. dan moeten we ze maar weggeven aan goede doelen.

Meer weten over de actie?
Wie gun jij een Coolblue-zonnedak? Nomineer je favoriete sportclub, kinderboerderij of scouting vóór 25 november 2019 voor 17:00. Voor niets gaat de zon op, dus met een creatieve inzending heb je meteen een streepje voor.

HELAAS IS DE ACTIE AFGELOPEN. 

Meer weten of zelf ook Sinterklaas inzetten voor een filmpje?
Bel ons dan vandaag nog op : 0297-521919

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.