nhar

Sinterklaasstream bij de Blue Sky Group

Normaal vieren wij het Sinterklaasfeest op kantoor, wat nu vanwege Corona natuurlijk niet mogelijk was. Maar geen Sinterklaasfeest was geen optie. Dus een livestream! Helaas waren we door omstandigheden genoodzaakt dit jaar een externe Sint te regelen en kwamen we uit bij Improvisatie Acteurs.

Het contact met Michel en Mascha verliep heel goed. Tijdens het eerste gesprek met de Sint had ik al het gevoel dat goed wist waar hij het overhad en onze ideeen leken ook te matchen.

Wel nog een beetje spannend vlak voor we de lucht in gingen, omdat we gewoon niet wisten wat we konden verwachten. Achteraf was dat helemaal niet nodig. Sint en Piet waren goed op elkaar ingespeeld en hadden alles onder controle. Van de interactie met de directeur, via het beantwoorden van de vragen van de kinderen tot een live verbinding met Piet Octavia (wat een leuk onderdeel!), alles liep helemaal soepel.

Echt een aanrader!

Hanneke Fray

Midoffice Medewerker, Blue Sky Group

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...