nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Sinterklaasstream bij de Blue Sky Group

Normaal vieren wij het Sinterklaasfeest op kantoor, wat nu vanwege Corona natuurlijk niet mogelijk was. Maar geen Sinterklaasfeest was geen optie. Dus een livestream! Helaas waren we door omstandigheden genoodzaakt dit jaar een externe Sint te regelen en kwamen we uit bij Improvisatie Acteurs.

Het contact met Michel en Mascha verliep heel goed. Tijdens het eerste gesprek met de Sint had ik al het gevoel dat goed wist waar hij het overhad en onze ideeen leken ook te matchen.

Wel nog een beetje spannend vlak voor we de lucht in gingen, omdat we gewoon niet wisten wat we konden verwachten. Achteraf was dat helemaal niet nodig. Sint en Piet waren goed op elkaar ingespeeld en hadden alles onder controle. Van de interactie met de directeur, via het beantwoorden van de vragen van de kinderen tot een live verbinding met Piet Octavia (wat een leuk onderdeel!), alles liep helemaal soepel.

Echt een aanrader!

Hanneke Fray

Midoffice Medewerker, Blue Sky Group

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.