nhar

Sinterklaasstreams

Sinterklaas kwam ook dit jaar weer naar Nederland. Echter door de aanhoudende Coronapandemie was het niet mogelijk om het feest op normale wijze doorgang te laten vinden.Heel veel bedrijven kozen daarom voor de livestream van SinterklaasenPieten.nl (onderdeel van Improvisatieacteurs).

De bedrijven wisten zich hierdoor verzekerd dat zij, Coronaproof, hun Sinterklaasfeest door konden laten gaan. Vele honderden kinderen mailden vooraf hun tekeningen en vragen aan de Sint en stelden hun vragen, live in de studio via Whatsapp..

Zo werd het toch voor heel veel kinderen een heerlijk sinterklaasavondje. Sinterklaas hoopt dat er volgend jaar minder maatregelen nodig zijn.

Ook een livestream nodig voor de Kerst of in het nieuwe jaar? Meer weten? Bel Improvisatieacteurs op telefoonnummer: 0297-521919

Sinterklaasstudio2021
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...