nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Sinterklaasstreams

Sinterklaas kwam ook dit jaar weer naar Nederland. Echter door de aanhoudende Coronapandemie was het niet mogelijk om het feest op normale wijze doorgang te laten vinden.Heel veel bedrijven kozen daarom voor de livestream van SinterklaasenPieten.nl (onderdeel van Improvisatieacteurs).

De bedrijven wisten zich hierdoor verzekerd dat zij, Coronaproof, hun Sinterklaasfeest door konden laten gaan. Vele honderden kinderen mailden vooraf hun tekeningen en vragen aan de Sint en stelden hun vragen, live in de studio via Whatsapp..

Zo werd het toch voor heel veel kinderen een heerlijk sinterklaasavondje. Sinterklaas hoopt dat er volgend jaar minder maatregelen nodig zijn.

Ook een livestream nodig voor de Kerst of in het nieuwe jaar? Meer weten? Bel Improvisatieacteurs op telefoonnummer: 0297-521919

Sinterklaasstudio2021

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.