nhar

spreekstalmeester zie je vaak in het circus maar niet alleen daarvoor kunt u ons inzetten.

De Spreekstalmeester Circusdirecteur kan op uw beursstand traffic genereren, uw gasten welkom te heten, voor uw prijzencircus, dolle dwaze dagen aankondigen, parade’s presenteren… of….. afijn bedenkt u het zelf maar.

En niet alleen in een tent is deze ceremoniemeester sterk!

Ook in uw winkel, shoppingmall, circusevent of concertzaal is het een in het oog springend karakter. Trouwens we denken graag met u mee over de invulling .

Niet alleen interactief maar ook energiek en met humor verzorgt onze spreekstalmeester de presentatie van uw producten. Maar ook als ceremoniemeester die de touwtjes en het tijdschema stevig in handen houd.

Ook voor andere presentatie rollen kan u deze spreekstalmeester inzetten.
Denk bijvoorbeeld aan dagvoorzitter van een congres, discussieleider, veilingmeester, MC. Hij verzorgt de juiste insteek van uw programma. De presentaties kunnen informatief zijn of gericht op humorvolle interventies.

Wilt u deze presentator inzetten met een ander kostuum? Uiteraard is bijna niets onmogelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

Fijn dat Michel in onze huisstijl (paars-red.) de gasten welkom heette bij Cirque Du Soleil.
Samen met het andere entertainment was iedereen gelijk in Circusstemming.

eventteam Ziggo Dome, Ziggo Dome

Theater Carré is van oorsprong een circustheater en deze acteur had zich prima ingelezen in de geschiedenis van Oscar Carré.
De verwelkoming van gasten en het grandeur van weleer waren een mooie aanvulling op de hele avond.
Graag tot de volgende keer.

Theater Carré

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...