nhar

 

Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!

 

Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024.

Zeewolde 5 juni 2024

Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.
Het grote thema: duurzaamheid. De papier en kartonsector is al enorm duurzaam, maar heeft ook te maken met nieuwe EU regels, strengere regels vanuit de nationale overheid en hun eigen wens om maatschappelijk goed bezig te zijn en na te denken over de hele planeet.

Ga er maar aan staan! Dat bereik je niet alleen, maar júist samen. En in dit geval samen met de spreker.

Mascha verdiepte zich in het onderwerp, schreef de ‘Fake’ speech en bedacht een waanzinnig (onuitvoerbaar) plan om de papier en kartonsector vooruit te helpen.

Allemaal je hoedje op!

Tijdens haar relaas liet ze alle aanwezigen tegelijkertijd  (vrijwillig!) een hoedje van papier vouwen onder het mom van filosofische overwegingen.  Dat zorgde voor glimlachen en schaterlachen en iedereen met een hoedje op.

Het bleef nog lang onrustig, het abjecte plan zal natuurlijk niet worden doorgevoerd, maar de aanwezigen bij het Fibre Future Festival zijn wél geprikkeld op samenwerking met elkaar én met de overheid!

©Foto’s: Gertjan Spieker

Ook een fake speech nodig? Bel ons vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...