nhar

Congres Stop Ondermijning

Stop ondermijning Rotterdam 2020

Op 29 januari 2020 was Improvisatieacteurs in opdracht van VKOZ events en communicatie ingezet om de gasten tijdens het congres te ontvangen en te verwijzen. Doel van deze bijeenkomst voor betrokken medewerkers van de Gemeente Rotterdam was informeren en kennis delen over ondermijnende criminaliteit.

De medewerkers van de afdeling veiligheid van de stad Rotterdam werden ontvangen door een lid van een verboden MotorClub die allervriendelijkst als “beveiliger” in zogenaamde “colors” de gasten ontving en op nette wijze naar de incheckbalies verwees. Daarmee werd ondermijning vertaald naar de bovenwereld.

Verder was er een heuse Yogasnuivster die mensen allerhande pillen en paddo’s in de handen duwde wat voor veel ongemak en ook beroering onder aanwezige bezoekers zorgde.

De dag werd gepresenteerd door de persofficier van justitie die ook tijdens de officiële gedeelten werd bijgestaan door de Yogasnuivster en het MC lid. Later verruilden de acteurs hun outfits voor een Horecaechtpaar.

Ook mensen op bijzondere criminele wijze ontvangen en enthousiasmeren op een congres? Bel dan nu vrijblijvend met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919.

acteurs in hun rol
Congres Stop Ondermijning Maasgebouw
Sjaak en Corrie op de tribune

Lieve Michel en Mascha,
Het was fijn samenwerken met jullie. Jullie zijn echte profs. Jullie hebben het congres eeb gezicht en leven gegeven. Graag tot een volgende keer!

Marjolein van Rosmalen

Eigenaar, VKOZ Events en Communicatie

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...