nhar

Stop ondermijning Rotterdam 2020

Op 29 januari 2020 was Improvisatieacteurs in opdracht van VKOZ events en communicatie ingezet om de gasten tijdens het congres te ontvangen en te verwijzen. Doel van deze bijeenkomst voor betrokken medewerkers van de Gemeente Rotterdam was informeren en kennis delen over ondermijnende criminaliteit.

De medewerkers van de afdeling veiligheid van de stad Rotterdam werden ontvangen door een lid van een verboden MotorClub die allervriendelijkst als “beveiliger” in zogenaamde “colors” de gasten ontving en op nette wijze naar de incheckbalies verwees. Daarmee werd ondermijning vertaald naar de bovenwereld.

Verder was er een heuse Yogasnuivster die mensen allerhande pillen en paddo’s in de handen duwde wat voor veel ongemak en ook beroering onder aanwezige bezoekers zorgde.

De dag werd gepresenteerd door de persofficier van justitie die ook tijdens de officiële gedeelten werd bijgestaan door de Yogasnuivster en het MC lid. Later verruilden de acteurs hun outfits voor een Horecaechtpaar.

Ook mensen op bijzondere criminele wijze ontvangen en enthousiasmeren op een congres? Bel dan nu vrijblijvend met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919.

acteurs in hun rol
Congres Stop Ondermijning Maasgebouw
Sjaak en Corrie op de tribune

Lieve Michel en Mascha,
Het was fijn samenwerken met jullie. Jullie zijn echte profs. Jullie hebben het congres eeb gezicht en leven gegeven. Graag tot een volgende keer!

Marjolein van Rosmalen

Eigenaar, VKOZ Events en Communicatie

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...