nhar

Antonius ZiekenhuisVoor opdrachtgever St. Antonius hebben we een actie uitgevoerd om nieuwe telefoonnummers in te prenten bij de medewerkers in alle vestigingen van dit ziekenhuis.

Er moesten nieuwe telefoonnummers worden geintroduceerd, voor de BHV en Reanimatie, die in alle fillialen hetzelfde werden. Op alle drie de locaties gingen stereotypisch* gekleede broeders en zusters (*=om verwarring te voorkomen bij patienten)  aan de slag om ervoor te zorgen dat niemand de nieuwe telefoonnummers meer zou vergeten.

De broeders en zuster stonden met hun mobiele Tattoo trolleys op de locaties klaar om alle aanwezige medewerkers te voorzien van een tattoo en een lied. Deze speciale plak tattoo’s zijn gemaakt volgens de specificaties van het ziekenhuis en waren hypoallergeen en voldeden aan de hygieneeisen van het ziekenhuis.
De acteurs maakten met een herkenbaar en aanstekelijk lied de nieuwe telefoonnummers duidelijk.

Ook een nieuw telefoonnummer introduceren met acteurs en actrices? Bel 0297-521919 voor meer en vrijblijvende info. Of stuur hier direct een E-mail.

Het is gisteren allemaal heel goed gegaan, op alle locaties! Het was echt superleuk. Veel positieve reacties gehad.

Wat mij betreft voor herhaling vatbaar J.

Nogmaals dank voor alle goede zorgen en jullie flexibiliteit!

Hartelijke groet,

Drs. M. J. Douven

communicatieadviseur, St. Antonius Ziekenhuis

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...