nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Tattoo’s en lied veroveren Ziekenhuis

Antonius ZiekenhuisVoor opdrachtgever St. Antonius hebben we een actie uitgevoerd om nieuwe telefoonnummers in te prenten bij de medewerkers in alle vestigingen van dit ziekenhuis.

Er moesten nieuwe telefoonnummers worden geintroduceerd, voor de BHV en Reanimatie, die in alle fillialen hetzelfde werden. Op alle drie de locaties gingen stereotypisch* gekleede broeders en zusters (*=om verwarring te voorkomen bij patienten)  aan de slag om ervoor te zorgen dat niemand de nieuwe telefoonnummers meer zou vergeten.

De broeders en zuster stonden met hun mobiele Tattoo trolleys op de locaties klaar om alle aanwezige medewerkers te voorzien van een tattoo en een lied. Deze speciale plak tattoo’s zijn gemaakt volgens de specificaties van het ziekenhuis en waren hypoallergeen en voldeden aan de hygieneeisen van het ziekenhuis.
De acteurs maakten met een herkenbaar en aanstekelijk lied de nieuwe telefoonnummers duidelijk.

Ook een nieuw telefoonnummer introduceren met acteurs en actrices? Bel 0297-521919 voor meer en vrijblijvende info. Of stuur hier direct een E-mail.

Het is gisteren allemaal heel goed gegaan, op alle locaties! Het was echt superleuk. Veel positieve reacties gehad.

Wat mij betreft voor herhaling vatbaar J.

Nogmaals dank voor alle goede zorgen en jullie flexibiliteit!

Hartelijke groet,

Drs. M. J. Douven

communicatieadviseur, St. Antonius Ziekenhuis

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.