nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Toreador José bij Feyenoord Gala 2018

Geen Stierenvechten maar een recordopbrengst in de Kuip.

5-7-2018 Rotterdam.
De avond, voor het goede doel, stond in het teken van Spaanse sferen.
Onze beroemde Stierenvechter Toreador José uit San Juan was voor de gelegenheid naar de Kuip gekomen om de gasten te verwelkomen aan het einde van de spelerstunnel. Alle gasten werden persoonlijk ontvangen en door verwezen naar de enorme tenten op het veld. Verder gaf hij alle dames uitleg hoe de Spaanse waaier gebruikt moest worden.

Het traditionele Feyenoord Galadiner op het veld van De Kuip heeft dit jaar maar liefst €674.125 opgebracht voor de Feyenoord Foundation en de Giovanni van Bronckhorst Foundation.

Ook entertainment inzetten op uw event? Bel ons nu op nummer: 0297-521919 of stuur vrijblijvend het formulier hieronder in.

©Foto: Feyenoord Rotterdam N.V.

 

Stierenvechter José
José in de zon.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.