nhar

Geen Stierenvechten maar een recordopbrengst in de Kuip.

5-7-2018 Rotterdam.
De avond, voor het goede doel, stond in het teken van Spaanse sferen.
Onze beroemde Stierenvechter Toreador José uit San Juan was voor de gelegenheid naar de Kuip gekomen om de gasten te verwelkomen aan het einde van de spelerstunnel. Alle gasten werden persoonlijk ontvangen en door verwezen naar de enorme tenten op het veld. Verder gaf hij alle dames uitleg hoe de Spaanse waaier gebruikt moest worden.

Het traditionele Feyenoord Galadiner op het veld van De Kuip heeft dit jaar maar liefst €674.125 opgebracht voor de Feyenoord Foundation en de Giovanni van Bronckhorst Foundation.

Ook entertainment inzetten op uw event? Bel ons nu op nummer: 0297-521919 of stuur vrijblijvend het formulier hieronder in.

©Foto: Feyenoord Rotterdam N.V.

 

Stierenvechter José
Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...