nhar

Trainingacteur Gastvrijheid en Hospitality

Een Trainingsacteur inhuren voor Uw medewerkers? Dat is toch niet nodig….. 

Wellicht denkt u dat. Maar wist u dat u meer omzet kunt genereren met getrainde medewerkers. Soms zien acteurs meer dan u denkt.
Het is ons vak om open te staan voor signalen uit de omgeving. Wist je dat er een ergernissen top 10 bestaat voor restaurants en pretparken. Daarom komen we graag samen met u kijken wat er beter kan…..

Trainen met professionele trainingsacteurs uit diverse vakgebieden dat kan bij ons! Wij bieden de volgende trainingen aan: 

  • Gastvrijheidstraining: Wat is gastvrij nu eigenlijk precies en wat zijn de valkuilen en wat is een klantverwachting. (zie ook hieronder maatwerkfilm voor Walibi World)

  • Entertainment attractieparktraining: Stemgebruik en houding op het podium.

  • De grens over: Wat is jouw grens en wanneer wordt deze overschreden, ombuigstrategie.

  • Het is allemaal theater: (Alles over houding, verbale en nonverbale communicatie)

  • Clownsworkshop: (De ontdekking van het kind in jezelf)

  • Training Hospitality: Dat heb ik toch niet nodig? ……..Maar je kan het wel leren.

Wij ontwikkelen maatwerktrainingen die zijn geïnspireerd door de kwaliteiten van onze acteurs: ruiken, voelen, horen, proeven en observeren! Uiteraard sluit de workshop aan bij de markt die u bedient.

Referenties onder andere: Logica, Mac. Donalds, Walibi World, Dolfinarium, Apenheul, Randstad, Nationale Politie en vele anderen.

Meer weten? Bel ons vandaag nog op telefoonnummer: 0297-521919 .Of stuur nu direct een E-mail.

 

training gastvrijheid op locatie
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...