nhar

Een Trainingsacteur inhuren voor Uw medewerkers? Dat is toch niet nodig….. 

Wellicht denkt u dat. Maar wist u dat u meer omzet kunt genereren met getrainde medewerkers. Soms zien acteurs meer dan u denkt.
Het is ons vak om open te staan voor signalen uit de omgeving. Wist je dat er een ergernissen top 10 bestaat voor restaurants en pretparken. Daarom komen we graag samen met u kijken wat er beter kan…..

Trainen met professionele trainingsacteurs uit diverse vakgebieden dat kan bij ons! Wij bieden de volgende trainingen aan: 

  • Gastvrijheidstraining: Wat is gastvrij nu eigenlijk precies en wat zijn de valkuilen en wat is een klantverwachting. (zie ook hieronder maatwerkfilm voor Walibi World)

  • Entertainment attractieparktraining: Stemgebruik en houding op het podium.

  • De grens over: Wat is jouw grens en wanneer wordt deze overschreden, ombuigstrategie.

  • Het is allemaal theater: (Alles over houding, verbale en nonverbale communicatie)

  • Clownsworkshop: (De ontdekking van het kind in jezelf)

  • Training Hospitality: Dat heb ik toch niet nodig? ……..Maar je kan het wel leren.

Wij ontwikkelen maatwerktrainingen die zijn geïnspireerd door de kwaliteiten van onze acteurs: ruiken, voelen, horen, proeven en observeren! Uiteraard sluit de workshop aan bij de markt die u bedient.

Referenties onder andere: Logica, Mac. Donalds, Walibi World, Dolfinarium, Apenheul, Randstad, Nationale Politie en vele anderen.

Meer weten? Bel ons vandaag nog op telefoonnummer: 0297-521919 .Of stuur nu direct een E-mail.

 

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...