nhar
Jaap en Joep in actie

Jaap en Joep spelen Bingo

12 juni 2015 Jaap en Joep vierden het jubileumfeest van Trinseo (Trinseo bestaat dit jaar 5 jaar) mee in de Leutfabriek in Sas van Gent. 

Het feest werd georganiseerd door opdrachtgever Recht door Zee waar Improvisatieacteurs.nl een warme band mee onderhoud. Jaap en Joep werden gevraagd om de gasten welkom te heten, de toespraken en bands aan te kondigen en de gasten aan het einde van de avond ook weer uit te zwaaien. De opmerkelijke locatie, gevestigd in een oud sporthallencomplex, was voor de gelegenheid geheel door Recht door Zee omgetoverd in een prachtige en sfeervolle feestlocatie.

Wilt u ook entertainment inzetten tijdens uw bedrijfsfeest of evenement? Wij denken graag met u mee. Bel ons nu op 0297-521919.

 

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...