nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Trinseo viert jubileumfeest met Jaap en Joep

Jaap en Joep in actie

Jaap en Joep spelen Bingo

12 juni 2015 Jaap en Joep vierden het jubileumfeest van Trinseo (Trinseo bestaat dit jaar 5 jaar) mee in de Leutfabriek in Sas van Gent. 

Het feest werd georganiseerd door opdrachtgever Recht door Zee waar Improvisatieacteurs.nl een warme band mee onderhoud. Jaap en Joep werden gevraagd om de gasten welkom te heten, de toespraken en bands aan te kondigen en de gasten aan het einde van de avond ook weer uit te zwaaien. De opmerkelijke locatie, gevestigd in een oud sporthallencomplex, was voor de gelegenheid geheel door Recht door Zee omgetoverd in een prachtige en sfeervolle feestlocatie.

Wilt u ook entertainment inzetten tijdens uw bedrijfsfeest of evenement? Wij denken graag met u mee. Bel ons nu op 0297-521919.

 

Joep doet de ontvangst

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.